Antena Căutare

Bărbații pot ALĂPTA bebelușii! Cum e posibil așa ceva, fără operații speciale

Oricât de greu ar părea de crezut, bărbații își pot alăpta bebelușii, fără să fie vorba despre operație de schimbare de sex sau despre vreo anomalie a corpululi uman.

Bărbații pot ALĂPTA bebelușii! Cum e posibil așa ceva, fără operații speciale Galerie
Tata care alapteaza

Oricât de greu ar părea de crezut, bărbații își pot alăpta bebelușii, fără să fie vorba despre operație de schimbare de sex sau despre vreo anomalie a corpululi uman.

În curând am putea asista la una dintre cele mai mari schimbări ale familiei așa cum o știm cu toții. Dacă până acum femeia era cea care purta în pântece copilul și apoi îl alăpta, în viitorul apropiat am putea observa că rolul de a hrăni copilul la piept se poate împărți între parteneri.

Cum este posibil așa ceva? O studentă a unei universități din Londra (Marea Britanie) a inventat o metodă ce permite bărbaților să se bucure de clipele de alăptat.

Marie-Claire Springham a inventat ceea ce pare să fie un kit special ce permite taților să își hrănească bebelușii la piept, în mod similar mamelor. Momentan, invenția se află în perioada de dezvoltare și de testare.

Procedura presupune ca bărbatul să ia un cocktail special de hormoni feminini în perioada în care partenera este gravidă.

Acest amestec stimulează producția de lapte a glandelor mamare masculine și astfel, tatăl poate deveni capabil să alăpteze!

Pe lângă amestecul de hormoni, bărbații primesc și o vestă cu compresie și o pompă de muls. Studenta care a inventat totul spune că a dorit să facă bărbații din întreaga lume să nu se mai simtă lăsați deoparte atunci când în viața unei familii apare un bebeluș.

Cum arată apocalipsa potrivit Bibliei. Când vine sfârșitul lumii și care sunt profețiile biblice îndeplinite până acum... Cum arăta Iisus, de FAPT! Biserica se cutremură din temelii! Este complet diferit de icoane...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x