Antena Căutare

Bătaie ca-n filme la o nuntă din Cluj Napoca! A băut peste măsură, iar apoi a împărțit pumni unui chelner și chiar nașului

O nuntă ca-n povești s-a transformat într-o bătaie ca-n filme, în Cluj-Napoca, unde mirele, care a consumat băuturi alcoolice peste măsură, i-a aplicat un pumn în față unui chelner, fără motiv. Ba mai mult, la scurt timp totul a degenerat într-un scandal monstru. 

O nuntă ca-n povești s-a transformat într-o bătaie ca-n filme, în Cluj-Napoca, unde mirele, care a consumat băuturi alcoolice peste măsură, i-a aplicat un pumn în față unui chelner, fără motiv. Ba mai mult, la scurt timp totul a degenerat într-un scandal monstru.

Mirele, un tânăr de 30 de ani, a consumat alcool în exces, iar totul a degenerat într-o bătaie generală, scrie gazetadecluj.ro.

Potrivit unor surse apropiate acestora, bătaia a început în jurul orei 23.30, după plecarea majorităţii nuntaşilor, moment în care starea mirelui şi a invitaţilor săi apropiaţi era în apropierea comei alcoolice… Brusc, mirelui i-a venit ideea să-l cheme la el pe un tânăr chelner, vezi-doamne, pentru o comandă, iar în momentul următor pumnul i-a ţâşnit direct în faţa acestuia, lăsându-l lat.

Ulterior, însă, el l-a lovit și pe naș, iar totul a degenerat, întrucât vreo zece tineri care au început să-şi împartă pumni între ei, cu generozitate.

Alarmat de proprietarii sălii, la faţa locului şi-a făcut apariţia şi un echipaj de poliţie, dar pentru că oamenii legii nu i-au putut „birui” pe nuntaşi, aceştia au chemat ajutoare.

“La data de 3 noiembrie a.c., în jurul orei 23:30, Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că, în curtea unui restaurant de pe strada Câmpina, din Cluj-Napoca, are loc un scandal între mai multe persoane. Polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție au intervenit pentru aplanarea conflictului. Întrucât la fața locului erau mai multe persoane recalcitrante, au fost solicitate în sprijin și alte echipaje de poliție. Pentru aplanarea scandalului, s-a impus imobilizarea a 5 persoane; acestea au fost conduse la sediul unității de poliție pentru clarificarea situației. În cadrul procedurilor de imobilizare, un polițist ar fi fost amenințat cu acte de violență de către un bărbat de 30 de ani, din Cluj-Napoca, iar un jandarm ar fi fost lovit de către un bărbat, de 24 de ani, din Cluj-Napoca. Documentele întocmite cu privire la acest incident au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca pentru continuarea cercetărilor și luarea măsurilor legale”, a declarat Carmen Pompaş, purtător de cuvânt al I.P.J.Cluj.

Imaginile anului! Muncitori din Iași, filmați în timp ce ”strângeau frunze” cu mașina de tuns iarba! Explicația dată de ... Momentul în care un tânăr din Bistrița a pierdut 15.000 de lei pe stradă! Ce s-a întâmplat cu banii ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x