Antena Căutare

BLESTEMUL unui tablou! Scapă imediat de el dacă îl ai! Uite ce dezastre aduce în casă!

Povestea misterioasă a unui tablou bizar mai constituie și astăzi una dintre marile enigme ale lumii. Întâmplările sunt cu adevărat incredibile.

Povestea misterioasă a unui tablou bizar mai constituie și astăzi una dintre marile enigme ale lumii. Întâmplările sunt cu adevărat incredibile.

Este vorba despre lucrarea „Băiatul care plânge” a lui Giovanni Bragolina. Atunci când l-a creat, artistul l-a folosit pe fiul său ca sursă de inspirație. Pentru că cel mic nu putea plânge la comandă, pictorul îl speria cu chibrite, până când cel mic izbucnea în plâns.

Supărat, copilul a aruncat un blestem asupra tatălui, spunându-i să ardă. În două săptămâni copilul a murit, dar ceea ce a urmat este cu adevărat bizar. Tatăl său a murit ars de viu, chiar în casa lui.

Ulterior, pictura a ajuns la diferite familii din Marea Britanie. În urmă cu mulți ani, o casă din Marea Britanie a luat foc și s-a mistuit. Totuși, când proprietarii au venit să constate pagubele au observat cu stupoare că un tablou rămăsese intact. Era vorba despre „Copilul care plânge”.

Seria incendiilor bizare s-a ținut lanț, fiindcă nicio familie care a avut tabloul nu a scăpat de straniul blestem. Se pare că nici replicile realizate după acest tablou nu erau lipsite de blestem, căci toți posesorii au avut parte de accidente sau incendii bizare.

FOTO: Până şi medicii s-au speriat! Cum arată radiografiile pacienţilor cu "PROBLEME" în zonele intime... Un călugăr a mers pe APĂ! Toți au rămas muți de uimire când au văzut minunea! (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x