Căutare Live

Bolnavii de coronavirus, duși de medici, cu tot cu paturi, să vadă marea. Imagini emoționante în Spania

Imagini cu bolnavii de coronavirus din Barcelona, scoși pe faleză, pentru a vedea marea, au emoționat o lume întreagă. Medicii din Spania au decis să facă acest gest, într-un program de umanizare a secției de terapie intensivă.

Pentru recuperarea lor mai rapidă, bolnavii de Covid-19 sunt duși, cu tot cu paturi, lângă mare.

Doctorii spanioli spun că totul face parte dintr-un program de umanizare a secției de terapie intensivă. Guvernul spaniol a început un program de relaxare treptată a restricțiilor impuse de pandemie.

Spania nu a înregistrat niciun deces cauzat de coronavirus, în ultimele 48 de ore

Parlamentul spaniol a votat miercuri o ultimă prelungire, până la 21 iunie, a stării de alertă pentru a permite lupta împotriva pandemiei, la solicitarea prim-ministrului Pedro Sanchez, care a presat opoziţia să nu cedeze "veninului urii" ca în SUA.

Citește și:

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a reluat testările clinice pe hidroxiclorochină

Această măsură de excepţie va fi ridicată pe 21 iunie şi premierul Pedro Sanchez speră să restabilească libertatea de circulaţie în toată ţara până la 1 iulie, dată la care intenţionează să-i primească pe turiştii străini.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri