Antena Căutare

Cabina de proba virtuala te scapa de orele petrecute la cumparaturi

Iata o veste care le va bucura cu siguranta pe doamne, dar si pe domnii amatori de shopping. Stim cu totii, e minunat sa-ti cumperi haine, dar nu la fel de placute sunt zecile de minute petrecute in cabina de proba, transpirand cu fiecare articol pe care il punem pe noi. Cativa taiwanezi cu initiativa au inventat cabinele de proba virtuale. Tot ceea ce clientul sau clienta trebuie sa faca este sa se aseze in fata oglinzii special modificate si sa aleaga haina pe care vrea sa o probeze cu o simpla atingere de deget.

Cine ar fi crezut ca probatul hainelor poate fi atat de placut si rapid? Pantaloni, fuste, rochii, in diferite culori sau marimi, toate pot fi incercate in cateva minute, cu efort minim.

"Hainele sunt prezentate ca imagini 3D iar acestea au fost create dupa hainele adevarate existente in magazin. Nu trebuie sa ne folosim imaginatia. Clientul trebuie doar sa aleaga ce haine prefera si poate vedea imediat cum se aseaza pe forma corpului lui", spune managerul magazinului, Jenan Huang.

Mai exact, sistemul este prevazut cu un sistem cu infrarosu care scaneza imediat trupul clientului. Apoi, camerele HD creeaza un profil care este afisat pe un monitor. Imaginea hainelor va fi astfel suprapusa peste acesta in doar cateva secunde. Clientul nu trebuie sa se imbrace si sa se dezbrace, nici sa cotrobaie prin rafturi in cautarea masurii perfecte.

Sistemul costa 330.000 de dolari iar inventatorii spera ca in curand sa il poata vinde si in afara tarii. Deocamdata el este testat intr-un magazin taiwanez iar clientii sunt, evident, incantati.

Iti taie rasuflarea! Cascadorii pe sarma, la o mie de metri inaltime... Franzi, imblanzitorul de elefanti! La doar cinci ani, dreseaza uriasele animale (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x