Antena Căutare

Câinele-erou care a salvat 4 pacienți dintr-un incendiu. Povestea patrupedului pe care flăcările aproape că l-au mistuit

O cățelușă din Rusia a salvat viața a patru bolnavi aflați în spital, după ce aceasta a observat că în cadrul înstituției a izbucnit un incendiu și s-a aruncat în flăcări pentru a da alarma.

Cățelușa Matilda, primind îngrijiri medicale Galerie
Povestea câinelui din Rusia care a devenit erou

Povestea cățelușei Matilda a devenit celebră în toată lumea. Patrupedul aparține unei femei care locuiește lângă spitalul din Leningrad, Rusia, acolo unde sunt internați pacienți cu boli grave, în stadiu terminal. Când a văzut flăcările din clădire, Matilda a început să latre pentru a-i atrage atenția stăpânei, apoi a luat-o la fugă prin foc, pentru a porni alarma de incendiu.

Cățelușa a devenit astfel eroina celor 4 pacienți care se aflau în spital și au ieșit în siguranță, alertați fiind de alarma de incendiu.

Cățelușa Matilda și-a riscat viața pentru a salva din incendiu 4 pacienți

Cățelușa a suferit arsuri groaznice și s-a intoxicat cu monoxid de carbon, dar a supraviețui datorită îngrijirilor medicale pe care le-a primit din partea unor doctori dintr-o asociație care luptă pentru drepturile animalelor.

Cățelușa Matilda este gestantă și potrivit medicilor și puii au supraviețuit. Nu se știe câți pui va avea Matilda, însă aceasta nu va fi capabilă să-i alăpteze, din cauza arsurilor.

„Fața, gâtul și abdomenul Matildei au suferit arsuri grave”, au declarat medicii, potrivit Daily Mail.

Asociația a intervenit pentru că stăpâna nu și-a putut permite să plătească intervențiile medicale.

Matilda a primit cuminte îngrijirile medicilor, iar în imagini se observă cum, deși are răni grave, Matilda are o blândețe și o frumusețe aparte în priviri.

Matilda, bandajată la spital

Matilda, cățelușa care și-a pus viața în pericol, salvând 4 bolnavi

Ce spun sprâncele tale despre tine și personalitatea ta... Sfântul Andrei 2020. Tradiții și superstiții la ceas de sărbătoare. Ce trebuie să facă românii pe 30 noiembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x