Antena Căutare

VIDEO! În satul unde nimeni nu vine să curețe drumurile, sătenii inventivi și-au făcut singuri plug de deszăpezire

Câţiva săteni din judeţul Hunedoara demonstrează că poţi să te descurci şi fără ajutorul autorităţilor! Şi, pentru că nu au primit un utilaj de deszăpezire, au improvizat unul. Dacă nu o făceau, localitatea lor ar fi fost izolată de restul lumii

Câţiva săteni din judeţul Hunedoara demonstrează că poţi să te descurci şi fără ajutorul autorităţilor! Şi, pentru că nu au primit un utilaj de deszăpezire, au improvizat unul. Dacă nu o făceau, localitatea lor ar fi fost izolată de restul lumii.

N-ar mai fi putut să meargă niciunde şi nici copiii nu ar mai fi ajuns la şcoală. În plus, când lucrează cu utilajul lor improvizat se şi distrează.

Satul Luncşoara este aşezat tocmai în vârf de munte, în Apuseni. Aici, iarna loveşte cu putere, iar oamenii au tot timpul probleme. Nimeni nu vine să cureţe drumurile. Aşa că sunt nevoiţi să se descurce singuri.

Dacă nu ar fi inventat plugul de lemn, sătenii ar rămâne complet izolaţi. Până se va găsi o soluţie, localnicii vor fi nevoiţi să folosească, în continuare, plugul imporvizat. Munca nu-i chiar uşoară, dar cu puţin umor.experienţa devine chiar plăcută.

Marii designeri sunt "copii mici" pe lângă ei! Moda sandalelor cu şosete se trage de la romani... Trăiește ca să ajute! În fiecare noapte, „eroul cu pătură” salvează zeci de animale de la moarte sigură FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x