Antena Căutare

Caz ŞOCANT: A murit brusc din cauza unui aliment banal, pe care îl consumi şi tu în fiecare zi! Familia e în stare de şoc

Povestea unei adolescente din Marea Britanie trage un semnal de alarmă în întreaga lume. La doar 19 ani, tânăra a murit brusc, iar mama sa e convinsă că tragedia s-a întâmplat din cauza... gumei de mestecat.

Caz ŞOCANT: A murit brusc din cauza unui aliment banal, pe care îl consumi şi tu în fiecare zi! Familia e în stare de şoc Galerie
Samantha (stânga), alături de mama sa şi de tatăl vitreg | www.mirror.co.uk

Povestea unei adolescente din Marea Britanie trage un semnal de alarmă în întreaga lume. La doar 19 ani, tânăra a murit brusc, iar mama sa e convinsă că tragedia s-a întâmplat din cauza... gumei de mestecat.

"S-a plâns că se simte rău, că o doare foarte tare capul, aşa că i-am dat o pastilă. S-a dus în camera sa şi a început să strige brusc: <<Asta simţi când mori? Sunt paralizată>>", povesteşte mama fetei. A fost dusă de urgenţă la spital, dar medicii nu au putut face nimic şi a decedat la scurt timp.

În urma analizelor efectuate, specialiştii au observat că adolescenta avea nivelul de calciu şi magneziu foarte scăzut şi au crezut că a fost otrăvită, însă au descoperit că avea o cantitate uriaşă de gume de mestecat în stomac. "Nu e o dovadă clară şi încă sunt multe semne de întrebare. Pacienta consuma chiar şi 14 într-o zi", a declarat unul dintre doctori.

"Am căutat prin lucrurile sale, în dulap, în dormitor şi am găsit sute de ambalaje de la guma de mestecat. Vreau un răspuns, vreau să ştiu ce s-a întâmplat şi adevărul să iasă la iveală", a mai declarat mama Samanthei.


100 de ani de la scufundarea LUSITANIEI. 1.191 morți, printre care și românul David Samoilescu, din Panciu. Cum i-a fost... Camerele de supraveghere au surprins TOT! „Nu-mi vine să cred că AȘA CEVA există! Legendele sunt ADEVĂRATE!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x