Antena Căutare

Caz şocant! Tânăra care transpiră sânge. Medicii au ajuns, după luni de cercetări, la o explicaţie

Medicii italieni au cercetat luni la rând cazul ciudat al unei paciente în vârstă de 21 de ani, căreia îi curge sânge prin porii fetei şi ai mâinilor.

Medicii italieni au cercetat luni la rând cazul ciudat al unei paciente în vârstă de 21 de ani, căreia îi curge sânge prin porii fetei şi ai mâinilor.

Medicii Roberto Maglie și Marzia Caproni au descris într-un articol al revistei canadiene cazul acestei tinere care de trei ani transpiră cu sânge prin aceste părți ale corpului fără să sufere vreo leziune. După cercetări asiduee, aceştia au ajuns la concluzia că are o boală rară denumită hematohidroză, ce constă în "eliminarea spontană de transpirație sanguină prin pielea intactă", scriu cei de la CNN.com.

Hemoragiile, care intervin atunci când pacienta doarme sau face exerciţii fizice, durează între 1 și 5 minute. Episoadele de transpirație cu picături de sânge au făcut ca tânăra să se "izoleze social" și să dezvolte simptome "depresive și de panică".

Tinerei i-a fost administrat propanolol, un medicament folosit în tratarea hipertensiunii, care a redus, dar nu a eliminat, din păcate, hemoragiile.

Cea mai emoționantă cerere în căsătorie! Nu ai văzut așa ceva nici la „Nuntă cu scântei!” Mirele și mireasa au plâns cân... Foto. A dat o comandă online pe unul dintre cele mai cunoscute site-uri, dar ce a primit acasă întrece orice imaginaţie....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x