Antena Căutare

Cazul inedit al unui tânăr! S-a trezit peste noapte pictor, după un accident grav

Fiecare tuşă de culoare pe care Scott o adaugă pe pânză spune o poveste. Povestea vieţii lui. Pare greu de crezut, dar până acum patru ani, nu a ţinut niciodată pensula în mână. Era reprezentant de vânzări auto şi nu avea niciun talent artistic. Un accident i-a schimbat viaţa.

Cazul inedit al unui tânăr! S-a trezit peste noapte pictor, după un accident grav Galerie
S-a trezit peste noapte pictor

La 38 de ani, o maşină a intrat în el cu peste 100 de kilometri pe oră. A suferit un traumatism grav la cap şi apoi a intrat în depresie. Câteva luni mai târziu, a simţit brusc nevoia să picteze.

A fost pentru prima oară în patru luni când am întâlnit ceva cu care aveam o legătură, ceva ce era al meu. Atunci am simţit că acesta sunt eu.

De atunci, a devenit pictor - un mister şi pentru el, şi pentru cei care îl cunoşteau, dar şi pentru medicină. Miracolul care i s-a întâmplat lui Scott Mele se numeşte Sindromul Dobândit al Savantului. Un fenomen inexplicabil prin care, în urma unor lovituri puternice la cap, anumiţi oameni se trezesc. geniali. O parte a creierului se activează uneori automat, după astfel de traume. Există câteva zeci de cazuri în toată lumea.

Povestea lui Scott aminteşte şi de alte cazuri la fel de misterioase. Spre exemplu, un alt american rănit la cap de un tâlhar s-a trezit peste noapte mtematician, iar un chirurg lovit de fulger a ajuns să compună un întreg concert pentru pian, deşi nu studiase niciodată muzica.

Singura persoană lovită de meteorit! Fenomenul unic s-a îmtâmplat în casa femeii! „Mi-a fost destinat mie, la urma urmei... Superstiții în Ajunul Bobotezei! Ce nu trebuie să facă credincioșii astăzi, când se spune că se deschide cerul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x