Antena Căutare

Ce au putut să ceară doi miri invitaților lor. Mulți au rămas scandalizați și au refuzat să mai participe la eveniment

Doi miri s-au gândit să facă puțină economie când a venit vorba de marea zi în care și-au unit destinele, însă cerințele lor nu au fost întocmai pe placul invitaților. Ce le-au cerut acestora înainte de nuntă și cum au reacționat oaspeții.

miri la nunta Galerie
Cei doi și-au dorit o ceremonie restrânsă și cât mai simplă. Ce le-au cerut invitaților, înainte de marele eveniment | Pixabay

Organizarea petrecerilor care includ mulți oameni, mai cu seamă nunțile, poate ajunge de cele mai multe ori la sume uriașe, astfel că doi viitori soți s-au gândit la cea mai bună modalitate pentru a face economie. Înainte de marele eveniment, aceștia le-au prezentat invitaților lor o cerință neobișnuită, care i-a luat prin surprindere pe viitorii participanți.

Citește și: Cerințele absurde pe care le-a avut o mireasă pentru invitații ei. Ce le-a putut cere înainte de marele eveniment

Cum s-au gândit doi miri să facă economie la propria nuntă. Ce le-au cerut invitaților

În loc să se ocupe de obișnuitul meniu al petrecerii și să comande preparatele, mirii Shelby și Garret Phelps, ambii în vârstă de 26 de ani, au ales să le ceară oaspeților lor să își aducă propria mâncare de acasă - o cerință destul de neobișnuită și care nu este tocmai la îndemână. Așa cum era de așteptat, unele persoane au văzut situația ca fiind destul de...ciudată, astfel că au refuzat să mai participe la eveniment.

Cu toate că au mai pierdut din invitați, mirii susțin că nu regretă decizia lor și susțin cu mândrie că au reușit să economisească și o sumă considerabilă de bani, mai exact 8000 de lire.

Totodată, mireasa a dezvăluit nu a optat pentru o rochie luxoasă și costisitoare, ci a cumpărat ținuta de la un magazin caritabil, cheltuind doar 40 de lire (în jur de 220 de lei). Urmându-i exemplul, și mirele și-a achiziționat costumul din același loc. Cei doi au mărturisit pentru Mirror că au avut parte de nunta mult visată, chiar dacă a fost una cu buget restrâns. Aceștia și-au dorit o ceremonie simplă, în natură, iar imaginile vorbesc de la sine.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: O viitoare mireasă a aflat un detaliu uluitor despre logodnicul ei cu doar două luni înainte de nuntă. Acum totul e compromis

Perechea a reușit să cheltuiască doar 490 de lire pentru nuntă, iar proaspeții însurăței au spus că a fost „cea mai frumoasă zi din viața lor” și că „nu ar schimba nimic”. Un prieten a fost fotograful lor, în timp ce altul a filmat videoclipul de nuntă, iar un al treilea s-a ocupat de coacerea tortului.

Cavalerii și domnișoarele de onoare și-au procurat singuri ținutele, iar cuplul a folosit ceea ce aveau la îndemână pe post de decorațiuni, inclusiv flori sălbatice culese din împrejurimi. „Toată lumea s-a distrat. Nu a fost nevoie să cheltuim mult pentru ca totul să fie perfect”, a declarat Shelby.

Cei doi, împreună cu mai mulți prieteni, s-au bucurat de un eveniment intim, în natură, iar la finalul serii au organizat un foc de tabără. „Am ajuns să organizăm un foc de tabără și, din moment ce ne aflam pe un traseu de drumeții, mai mulți oameni care au trecut pe acolo au venit și au petrecut cu noi. Am dansat până s-a făcut întuneric”, a mai dezvăluit mireasa, pentru sursa anterior menționată.

O tânără a ieșit la 6 întâlniri pe săptămână ca să nu dea bani pe mâncare. Ce avere a reușit să strângă, după doar doi a... Misterul „omului-pian”, tânărul capabil să comunice cu lumea doar prin sunetele pianului. Ce detaliu bizar s-a aflat des...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x