Antena Căutare

Ce fantezii au BĂRBAȚII, în funcție de ZODIE! Uite SECRETUL ce îi poate stârni PLĂCERE!

Femeile s-au întrebat din totdeauna ce fantezii au bărbații. Totuși, se pare că și zodia joacă un rol important atunci când vine vorba despre plăcerile ascunse.

Femeile s-au întrebat din totdeauna ce fantezii au bărbații. Totuși, se pare că și zodia joacă un rol important atunci când vine vorba despre plăcerile ascunse.

Berbec

Nativul zodiei Berbec este adeptul jocurilor de-a profesoara si elevul. Ii place sa experimenteze noi senzatii, iar sexul in public este un exemplu. Nu-l priva de imagini sexy. Ii place sa te priveasca, asa ca ofera-i o imagine pe care sa nu o uite.

Taur

Barbatul taur este un romantic. Adora sa faca sex incet si sa-ti ofere o noapte de neuitat. Ii place sa-si dezmierde iubita cu saruturi lungi pe tot corpul. Prefera sexul simplu si romantic.

Gemeni

Este amantul ideal. Are grija de tine si stie foarte bine cum s-o faca. Ii place foarte mult sa te admire, asa ca nu te mira daca iti va propune de foarte multe sa faceti dragoste cu lumina aprinsa.

Rac

Nativului in Rac ii plac jocurile. Va fi innebunit de placere daca ii vei propune sa te lege de pat. Ii va face o deosebita placer sa aiba grija de tine si de corpul tau.

Citește aici continuarea pentru restul zodiilor!

Pare o fată normală la prima vedere, dar când deschide gura...Uite ce SECRET ascunde această tânără!... „Am auzit sunete PARANORMALE în grădină! Am dovada clară că ASTA există! Guvernele lumii au ascuns SECRETUL!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x