Antena Căutare

Ce nu stiai despre personajele tale favorite de desen animat?

Le indragesti de ani de zile si vorbesti cu bucurie de ele atunci cand iti amintesti de copilarie. Insa stii oare secretele din spatele personajelor tale favorite?

Parintii lui Huey, Dewey si Louie

Huey, Dewey si Louie traiesc impreuna cu Donald Duck, insa Donald este unchiul si nu tatal lor. Deci unde sunt parintii micutilor? Si de ce locuiesc cu unchiul lor?

Ei bine, intr-un episod s-a dezvaluit ca Della Duck, mama puilor e sora lui Donald. Dupa ce cei trei nazdravani au pus artificii sub scaunul tatalui lor, acesta a fost spitalizat.

Nimeni nu stie insa ce s-a intamplat cu Della si cu sotul ei dupa aceea. Poate au murit, poate si-au abandonat copiii? Lumea nu va stii niciodata.

Hello Kitty

Stiai ca Hello Kitty are ca animalut de companie o pisica? Da, este adevarat. Numele pisicii este Charmmy Kitty si i-a fost daruita de tatal sau.

O pisica detinuta de alta pisica? Suna a sclavie.

Taz aproape de moarte

Dupa scurt-metrajul diavolul Tasmanian, studiourile Warner Bros au trebuit sa-l puna pe Taz pe raft caci au primit plangeri din partea parintilor cum ca personajul ar fi mult prea violent.

Insa el a fost readus la viata de sacii de scrisori de la oamenii care doreau sa il revada.

Primul nume al lui Mickey Mouse

Cand l-a creat pe Mickey, Walt Disney dorea sa-si numeasca personajul Mortimer Mouse, insa sotia sa i-a spus ca numele este mult prea pompos. Ea a venit in ajutor botezand soricelul cu numele de Mickey.

SpongeBoy vs. SpongeBob

In episodul pilot, numele lui SpongeBob era SpongeBoy, insa a fost schimbat imediat ce s-a descoperit ca primul era numele unui mop.

Insa numele de Sponge = Burete a fost pastrat. Creatorii nu au vrut sa duca in eroare copiii, iar acestia sa creada ca este facut de exemplu din… branza.

Tweety este baietel

Oamenii nu pot distinge daca Tweety este baiat sau fetita si asta din cauza genelor lungi si a numelui ambiguu.

Numele original al lui Teety era insa Orson.

Numele mijlociu al lui Donald Duck este Fauntleroy

Numele mijlociu al lui Wile E. Coyote este Ethelbert

Primul nume al lui Minnie este Minerva

Primul nume al lui Winnie the Pooh este Edward

Numele complet al lui Barbie este Barbara Millicent Roberts

Omul cu palarie galbena din “Curiousul George” este Ted Shackleford

Shaggy din 'Scooby-Doo's se numeste Norville Rogers

Numele de familie a fantomei Casper este McFadden

Ziua lui Johnny Bravo

Desi este ciudat, ziua lui Johnny Bravo pica de Ziua Indragostitilor. Aceasta insa nu ii aduce noroc caci Johnny nu se poate apropia de nicio femeie fara a fi respins.

Familia lui Goofy

Numele original al lui Goofy era Dippy Dawg. El are un fiu. Intr-unul din episoade, Goofy il intalneste pe fiul sau, Max. Tot atunci aflam ca sotia lui Goofie a murit. Sarmanul de el!

Speedy Gonzales este rasist?

Speedy Gonzales este un soricel controversat. In Colectia de Aur Looney Tunes, personajul a primit urmatorul disclaimer: “Personajele pe care le vedeti au fost produsele timpurilor lor. Ele pot descire unele prejudecati etnice si rasiale din societatea Americana. Aceste prejudecati au fost false atunci si sunt false si acum. Din moment ce personajele nu reprezinta viziunea Warner Bross asupra societatii, aceste personaje sunt prezentate asa cum au fost ele create initial, altfel ar insemna sa se dea curs acelorasi prejudecati care nu au existat niciodata.”

Iubitele nazistilor, “masini de perpetuare a rasei pure”: Invatau la scoala cum sa-si oblige copiii sa il idolatrizeze p... 19 clipuri la piscina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x