Antena Căutare

Cea mai înfricoșătoare cerere în căsătorie! Iubita a acceptat, dar puțini ar fi făcut față unei asemenea situații!

Un tânăr a pus la cale cea mai înfricoșătoare cerere în căsătorie! În mod miraculos, iubita lui a acceptat, dincolo de lacrimi și emoții.

Un tânăr a pus la cale cea mai înfricoșătoare cerere în căsătorie! În mod miraculos, iubita lui a acceptat, dincolo de lacrimi și emoții.

Oksana Tichkovskaya tocmai se întorcea în Ucraina cu mama ei, după o frumoasă excursie în Polonia.

Totuși, la frontieră, un ofițer le-a oprit pe femei și le-a supus unui control amănunțit. Pachete de droguri și multe probleme, asta au găsit polițiștii, deși fata se jura că a fost cuminte și nu are nicio legătură cu asta!

Când era aproape să leșine de supărare, iată că a venit și surpriza: iubitul și-a făcut apariția cu un imens buchet de flori, cu inelul și cu...cererea în căsătorie!

Așa cum era de așteptat, întâmplarea a ajuns pe internet și a devenit virală!

Citește și:

VIRAL! Anunț matrimonial cu…moștenire! Un bărbat din Vaslui a ajuns de râsul internetului, după ce și-a căutat nevastă la ziar

Automobilul cu jacuzzi este senzația momentului! Dezmăț total cu Natalia Mateuț și Raluca Dumitru!... Iana, pisicuța cu două fețe care a cucerit Instagramul a crescut mare și e mai adorabilă ca niciodată! A avut o poveste ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x