Antena Căutare

A fost numit "Felina zburătoare" și a ajuns în Cartea Recordurilor! Cea mai lungă săritură a unei pisici (VIDEO)

Printre mai multe recorduri stabilite de către pisici, cum ar fi cea mai bătrână pisică în viață, cea mai grea sau cea mai ușoară, cea mai scumpă sau cea mai bogată pisică, se numără și cea mai lungă săritură a unei pisici.

Printre mai multe recorduri stabilite de către pisici, cum ar fi cea mai bătrână pisică în viață, cea mai grea sau cea mai ușoară, cea mai scumpă sau cea mai bogată pisică, se numără și cea mai lungă săritură a unei pisici, notează Agerpres.

Supranumită ''felina zburătoare'', pisica Alley și-a luat avânt, în modul caracteristic felinelor, și a reușit să sară de pe platformă pe alta, acoperind o lungime de 1,82 m. Evenimentul s-a petrecut la 27 octombrie 2013, în Austin, Texas, fiind ulterior înregistrat în Guinness Book of World Records 2015.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Alley este o pisică care a fost salvată de pe străzile orașului Chicago, SUA, de către Samantha Martin. Aceasta a observat faptul că ''pisicii de pe alee'' (''alley cat'' în limba engleză) îi plac săriturile, astfel a început să o antreneze, ajungând după mai multe exerciții să stabilească un important record Guinness.

''Atleta'' Alley alături de alte 14 pisici, doi șobolani albi, o marmotă și un cocoș numit ''Cluck Norris'' sunt vedetele circului Acro-Cats înființat în 2006 de Samantha Martin, potrivit site-ului www.stuff.co.nz.

TEST de personalitate! Alege o frunză şi află ce spune asta despre tine... Un marocan a câştigat 7500 de euro pentru descoperirea unei defecțiuni pe Facebook...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x