Antena Căutare

Cea mai tare reclama! O sportiva a mers pe o sfoara legata intre doua camioane in miscare!

Sa mergi cu 80 de kilometri la ora nu e mare lucru. Dar sa faci asta pe o sfoara legata intre doua camioane care merg cu acasta viteza... ei bine, e altceva. Si e spectaculos. Cum sa realizezi cea mai tare reclama care sa devina hit instant la vizualizari pe internet? La asta s-a gandit o companie de TIR-uri. Asa ca a pus in scena o cascadorie care isi taie rasuflarea.

E doar o reclama, dar una de Hollywood, fara discutie. Scena este extraordinar de spectaculoasa, insa este si foarte periculoasa. La un moment dat, tirurile se apropie de doua tuneluri, iar cascadoarea este fix la mijlocul franghiei.

"E nebuna, numai o nebuna ar fi in stare sa faca asa ceva", o spune chiar regizorul, mai ales ca au fost si cateva momente... de infarct, in care tanara si-a pierdut echilibrul. Insa stie ce face! E campioana mondiala a mersului pe franghie. Imaginile au fost filmate anul trecut, pe o autostrada din Croatia, insa abia acum au fost facute publice. Incredibila cascadorie a fost vizualizata pe internet de peste 2 milioane de persoane, desi este postata de numai 5 zile.

Concluzia? O reclama mai buna si mai bine raspandita nici ca se putea!

Nu rata VIDEO de mai sus!

Vedeta de la zoo: vidra care strange "masa"!... Ai putea sa locuiesti aici? Vezi casa cu peretii din sticla (inclusiv cei din interior)!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x