Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Ceausescu ar fi semnat un tratat de pace si "pretinie" cu extraterestrii

Ceausescu incheiase un tratat de pace si "pretinie" cu extraterestrii si le oferea copii pentru experimente. E teoria halucinanta aparuta intr-o publicatie din Mexic.

Sursele sunt anonime. Anonim este si autorul. Se teme, chipurile, de razbunarea serviciilor secrete. Poate chiar si de cea a extraterestrilor.

Extraterestrii erau "tovarasii si prietenii" lui Nicolae Ceausescu. Pentru ei, dictatorul ceruse, in anii 70, o baza secreta, in Carpati, scrie o publicatie din Mexic. Acolo, la baza interzisa, aterizau farfurii zburatoare. Tot de acolo decolau si aveau la bord o incarcatura suplimentara. Ceausescu le oferea copii, pentru experimente.

Pentru ca extraterestrii nu se multumeau cu putin, sute de copii romani au ajuns materie prima pentru experimentele lor, scriu mexicanii. Din orfelinatele din tara, erau trimisi direct in laboratoarele din spatiu.

Autorul anonim al articolului citeaza surse din Serviciile Secrete si un militar care ar fi pazit, candva, baza din Carpati a extraterestrilor. Acesta ii descria pe vizitatori drept "fiinte stranii, extrem de slabe, in costume argintii si cu capete anormale".

Si, pentru ca telenovelele mexicane au, de regula, un final fericit, autorul articolului scrie ca militarii si oamenii de stiinta din baza secreta ar fi fost recuperati, dupa moartea lui Ceausescu, de o "brigada de salvare" americana.

Recomandari