Credeai că ajungi în Rai, dacă duci o viață bună. Asta nu se întâmplă tuturor oamenilor și acum poți să știi ce se va întâmpla și cu tine după ce mori!

Religia este încă un subiect delicat al zilelor noastre, și asta pentru că nu mai este vorba de credință, ci de putere.

Religia este încă un subiect delicat al zilelor noastre, și asta pentru că nu mai este vorba de credință, ci de putere.

Chiar și așa, fiecare în parte crede în ceva. Singurul lucru pe care îl au în comun e că, după ce mori, nu te dezintegrezi și ești mâncat de propriile enzime, ci divinitatea are un plan cu tine. Sau, mă rog, cu sufletul tău. Deși nici aici nu au reușit să se pună de acord.

Descoperirea făcută pe Marte care arată că oamenii se pot duce deja să trăiască acolo!

Ce se întâmplă cu noi după ce murim este o întrebare pe care toți ne-o punem cu toții, chiar dacă nu o facem cu voce tare. Partea proastă e că această întrebare pare a fi fără de răspuns, ceea ce ne cam dă peste cap. Știința spune ceva, iar religia altceva. Unde mai pui că există atât de multe religii, cu atât de multe „adevăruri” care îți explică ce se întâmplă și unde ajungi după ce mori, încât chiar nu știi în care să alegi să te încrezi.

Te-ai uitat la filmul acesta și te-ai îndrăgostit de el, dar nu știai că un român a creat "mașina timpului" pentru tot ce se întâmplă acolo

Confuzia va plana, cu siguranță, până când chiar o să aflăm pe propria noastră piele. Sau suflet. Știința îți explică, din punct de vedere biologic, procesul prin care organismul tău trece după ce creierul și inima încetează să mai funcționeze. Până aici e limpede și lucrurile sunt logice. Organismul nu are cum să reziste, așa că se descompune.

Vezi prin ce trece fiecare om după moarte în funcție de zeul în care crede!

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri