Inedit! Credincioşii catolici se pot ruga împreună cu Papa Francisc, prin intermediul unei aplicaţii pentru tablete şi telefoane

Credincioşii catolici din toată lumea pot, de acum înainte, să se roage împreună cu Papa Francisc, prin intermediul unei aplicaţii pentru tablete şi telefoane.

,,Click pentru rugăciune'' la Vatican! Papa Francisc a lansat o aplicație pentru credincioșii catolici! De acum înainte, credincioșii din întreaga lume se pot alătura la rugăciune prin intermediul telefoanelor mobile! Care a fost motivul acestei decizii

Credincioşii catolici din toată lumea pot de acum înainte, să se roage împreună cu Papa Francisc, prin intermediul unei aplicaţii pentru tablete şi telefoane.

Suveranul Pontif a lansat chiar el aplicaţia, în timpul predicii săptămânale din Piaţa Sfântul Petru. Intitulată, oficial, "Reţeaua Mondială de Rugăciune cu Papa", platforma digitală are şi un nume mai simplu, "Click pentru rugăciune".

Pentru început, Suveranul Pontif i-a invitat pe oameni să se roage pentru pace în lume. Aplicaţia a fost creată cu ocazia Zilelor Mondiale ale Tineretului catolic, care vor fi celebrate în Panama, în prezenţa Papei, potrivit observator.tv.

Lucruri neștiute despre Papa Francisc

Papa Francisc este primul papă neeuropean, el fiind născut la Buenos Aires, potrivit unui material prezentat la ”Neatza cu Răzvan și Dani.

În tinerețe, acesta a lucrat ca bodyguard într-un club și a fost profesor de chimie.

Despre Papa Francisc se spune că mănâncă doar legume din propria curte și adoră să gătească.

De asemenea, el adora să danseze tango cu iubitele lui, în tinerețe.

La 20 de ani la ultima vizită a unui Papă în România, cea a lui Papa Ioan Paul al II-lea, România va fi, din nou, gazda Suveranului Pontif. Papa Francisc va ajunge în București, pe 31 mai 2019. Conform Q Magazine, în timpul vizitei în România, Papa Francisc va avea o întâlnire cu președintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” a Marii Britanii. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri