Live acumObservator 16
Prime Time 20:00iUmor

Erau la un pas de moarte. Cu ultima suflare, o tânără mamă a reușit să-și salveze fiica: „Iubitule, suntem în mașină, înconjurate de apă”

După o zi perfectă petrecută cu fiica ei, o mamă a făcut o greșeală fatală la volan. Din cauza neatenției, mașina în care se aflau femeia și copila în vârstă de patru ani, a căzut în apele unui lac adânc. Cu ultimele puteri, tânăra a reușit să sune după ajutor, iar acum, fiica ei trăiește! Din păcate, pentru mama eroină, salvarea a venit prea târziu.

După o zi perfectă petrecută cu fiica ei, o mamă a făcut o greșeală fatală la volan. Din cauza neatenției, mașina în care se aflau femeia și copila în vârstă de patru ani, a căzut în apele unui lac adânc. Cu ultimele puteri, tânăra a reușit să sune după ajutor, iar acum, fiica ei trăiește! Din păcate, pentru mama eroină, salvarea a venit prea târziu.

Duminică seara, Kathy Parades, 35 de ani, se întorcea acasă după o zi minunată, petrecută pe plajă. La un moment dat, femeia ar fi executat o manevră de întoarcere greșită, mașina în care se aflau ea și fiica ei răsturnându-se într-un lac din Hanna Park, Jacksonville, SUA.

Cu ultimele puteri, femeia a reușit să își sune soțul. Informațiile oferite de ea i-au ajutat pe salvatori să localizeze rapid mașina și să le scoată pe cele două. Cea mică a fost, pur și simplu, smulsă din ghearele morții. Câteva minute în plus și ar fi fost moartă. Din nefericire, pentru Kathy a fost prea târziu.

„Copila a fost scoasă din mașină în ultimul moment. Dacă am mai fi întârziat puțin, nu ar mai fi avut nicio șansă, iar acum am fi vorbit despre două vieți pierdute”, a declarat sergentul BW Suydam, pentru News4Jax.

Segmentul de drum pe care s-a produs accidentul este unul extrem de periculos. Șoseaua este îngustă și nu există parapeți ce să împiedice mașinile să cadă în lacul pe care îl traversează. Mai mulți martori au declarat că au văzut mașina lui Kathy în acea seară și că femeia părea dezorientată.

„Părea total debusolată, nu cred că știa zona. A trecut de mai multe ori prin fața mea, cred că avea probleme cu sistemul GPS”, a spus Debbie Bassett.