Antena Căutare

Cum a putut să se răzbune o mireasă pe soțul infidel chiar în ziua nunții. Totul a avut loc în fața invitaților

Mireasa a decis să transforme un scenariu de coșmar într-o „sărbătoare a onestității", chiar în ziua nunții sale.

Viitoare mireasă a aflat că este înșelată cu o noapte înainte de nuntă. Cum s-a răzbunat pe soțul infidel | Shutterstock

Pentru multe femei, ziua nunții este menită să fie una dintre cele mai momente din viața lor, așa că nu nimeni nu se așteaptă ca proaspăta mireasă să se folosească de acest lucru pentru a pune în practică cel mai tare plan de răzbunare. Cu toate acestea, deși nunta nu a ieșit exact așa cum a plănuit ea, cu siguranță este una memorabilă.

Viitoare mireasă a aflat că este înșelată cu o noapte înainte de nuntă. Cum s-a răzbunat pe soțul infidel

Mireasa nefericită a explicat că ea și iubitul ei aveau o relație de mai mulți ani. Astfel, femeia era în al nouălea cer căsătorindu-se cu cel pe care îl credea sufletul ei pereche. Însă, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată cu doar câteva ore înainte de cununie, relatează unilad.com.

Casey, care a folosit un nume fals pentru ea și logodnicul ei, Alex, era cu domnișoarele ei de onoare când a primit, pe telefon, un mesaj care a făcut-o să rămână fără cuvinte.

Articolul continuă după reclamă

Cu o seară înainte de nuntă, ea primise un mesaj de la un număr necunoscut în care apăreau capturi de ecran cu mesaje în care soțul ei vorbea cu această femeie misterioasă. Alături de fotografii, persoana neidentificată a scris: „Eu nu m-aș mărita cu el. Tu ai face-o?".

Citește și: Ce cadou a putut să îi facă un mire proaspetei sale soții, în noaptea nunții. Invitații au privit uimiți ce scoate din valiză

Mesajele erau foarte incriminatoare pentru Alex, care, în mod evident, avusese o aventură cu o altă femeie în lunile premergătoare nunții sale cu Casey.

„Weekendul ăsta. Tu și cu mine. Este stabilit, chestii fierbinți", scria într-unul dintre mesajele picant.

„Corpul tău este al naibii de incredibil. Și știi cum să-l folosești. Mi-aș dori ca iubita mea să aibă jumătate din abilitățile tale", scria în altul.

Un al treilea mesaj a continuat: „Mi-e atât de dor de tine. Nu mă pot opri să nu mă gândesc la ce ți-aș face. Nu am mai avut niciodată o astfel de conexiune înainte”.

„Am izbucnit, a scris Casey în eseul ei publicat de Body+Soul. „Prietenele mele au insistat să-l sun imediat și să anulez nunta”.

„Dar l-am iubit pe Alex. Voiam să mă mărit cu Alex mâine. Eram prea șocată și tristă ca să fiu furioasă. Nu l-am sunat. În cele din urmă, am încercat să mergem la culcare. Nu am închis un ochi și când a răsărit sorele, le-am trezit pe fete și le-am spus decizia mea - urma să merg mai departe cu nunta, așa cum era de așteptat, și să-l "dau afară" în fața prietenilor și a familiei noastre”.

Faptele lui, însă, nu au fost trecute cu vederea. Pentru a-și „demasca” soțul, Casey a citit mesajele text tuturor invitaților la nuntă, în locul jurămintelor ei.

„Se pare că Alex nu este cine credeam eu că este", a spus mireasa trădată. „Vă iubesc pe toți și oricât de oribil ar fi, mă bucur că sunteți toți aici. Nu va fi o recepție de nuntă astăzi, dar în schimb, va fi o celebrare a onestității, găsirea iubirii adevărate și urmarea inimii chiar și atunci când doare”.

Citește și: Ce a putut să facă un mire chiar în fața invitaților. A oprit nunta și a dat-o în vileag pe soția infidelă

Mirelui s-a albit la față când și-a dat seama că fata a citit în fața tuturor mesajele lui private și „a ieșit din biserică, urmat de cavalerul său de onoare”.

Casey a încheiat eseul spunând: „Cu siguranță nu a fost ziua nunții pe care o plănuisem, dar, spre bucuria noastră, a fost o petrecere pe cinste”. Sunt sigură că s-au consumat multe, multe shot-uri de tequila în acea noapte.

Momentul emoționant în care o mamă se reunește cu fiul ei după 20 de ani. Povestea uimitoare care a mișcat o lume întrea... Un bărbat a cheltuit 200.000 de euro ca să mănânce în toate restaurantele cu 3 stele Michelin din lume. Unde a fost cel ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Asia Express, 10 septembrie 2024. Victor Slav și Selina, incident neașteptat! Cuplul a plonjat în lac cu bicicleta
Asia Express, 10 septembrie 2024. Victor Slav și Selina, incident neașteptat! Cuplul a plonjat în lac cu bicicleta Marti, 10.09.2024, 22:45
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x