Cum se autodefinește Delia, „sărbătorita zilei”, într-un singur cuvânt

Delia a fost interlocutorul Octaviei, la Radio Zu. Vedeta a fost supusă unui interviu pentru Observator Special. A răspuns cu o naturaleţe tot mai rar întâlnită.

Delia

Facebook

Delia a fost interlocutorul Octaviei, la Radio Zu. Vedeta a fost supusă unui interviu pentru Observator Special. A răspuns cu o naturaleţe tot mai rar întâlnită. Printre alte detalii, sărbătorita zilei i-a spus Octaviei și cum s-ar defini.

„Ştiţi noua melodie a Deliei "Gura ta"? Dacă încă n-aţi auzit-o vă avertizez că o să vă obsedeze în următoarea perioadă. E piesă de top, ca oricare altă melodie care are amprenta Deliei. Face ea ce face şi ajunge să ne hipnotizeze. Zilele astea m-am întânit cu Delia la Radio Zu. Şi-am luat-o la întrebări pentru Observator Special. Mi-a răspuns cu o naturaleţe tot mai rar întâlnită”, a spus Octavia Geamănu.

CITEȘTE ȘI: La mulți ani, Delia! Creatoarea de hituri a muzicii românești !

Frumoasa artistă spune că „e un sentiment grozav” să-și asculte piesele la radio, „pentru că e recunoașterea supremă”. Delia se autodefinește ca fiind o matinală pasionată de sport, un tabiet la care nu renunță niciodată. Dacă ar fi să se definească într-un singur cuvânt, acela ar fi unul pozitiv, „Deliria”. Urăște la oameni agresivitatea, și poartă cu ea nostagia copilăriei. Delia ar vrea să se întoarcă la acele timpuri.

Iubește ciorba acrită, iar în copilărie mânca frecvent prune și corcodușe, tocmai de aceea gustul acelor vremuri este unul acrișor.

Ultimele știri