Antena Căutare

Dădea 7.000 de euro pe pizza în fiecare an! O singură frază a tatălui său a făcut-o apoi să renunțe! Uite cum arată tânăra, după ce s-a transformat TOTAL!

O tânără din Marea Britanie a reușit să slăbească incredibil de mult după ce tatăl său i-a spus ceva de-a dreptul incredibil.

O tânără din Marea Britanie a reușit să slăbească incredibil de mult după ce tatăl său i-a spus ceva de-a dreptul incredibil.

Amelia Morton de 23 de ani spunea despre sine că este dependentă de pizza. Tânăra cheltuia mai bine de 7000 de dolari anual pe respectiva mâncare. Cu timpul, numărul kilogramelor în plus a început să se vadă, iar fata a început să aibă tot mai multe probleme digestive.

Ceea ce este cu adevărat incredibil este că Amelia își luase un job part time numai pentru a avea bani de pizza.

Dar într-o zi, tatăl ei i-a spus că băieților nu le plac fetele grăsuțe. Aceasta a fost fraza care a determinat-o pe tânără să renunțe la pasiunea ei pentru pizza. În scurt timp a slăbit incredibil de mult și i-a uimit pe toți cu modul în care arată.

Îl știai glumeț, dar nu și sensibil! Cătălin Oprișan, maestrul zâmbetelor, a plâns în direct, la Neatza... Șapte BĂUTURI DE VARĂ care îți vor face un ABDOMEN perfect! Iată cum trebuie să le prepari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x