Antena Căutare

Dansatoarea s-a oprit pentru o clipă să își tragă sufletul, dar ceea ce s-a văzut în oglinda din spatele ei îți dă fiori!

O tânără dansa în fața oglinzilor și se antrena atunci când un fenomen extrem de bizar s-a întâmplat! Filmarea nu este pentru cei slabi de inimă!

O tânără dansa în fața oglinzilor și se antrena atunci când un fenomen extrem de bizar s-a întâmplat! Filmarea nu este pentru cei slabi de inimă!

O puștoaică se antrena de zor într-o sală de dans când la un moment dat a decis să facă o pauză.

S-a așezat pe podea ca să își tragă sufletul. Doar că atunci, chiar în spatele ei, reflexia sa din oglindă a început să se miște, deși fata stătea.

Așa cum era de așteptat, clipul video a stârnit o adevărată controversă. Unii spun că ar fi vorba despre un spirit, o fantomă sau ceva paranormal. Alții sunt de părere că este doar un material video trucat pentru a face senzație pe internet.

Un lucru e cert: la prima vedere te iau puțin fiorii!

Citește și:

Cel mai tare dans de nuntă e la arabi! Libanezii ăștia rup podeaua cu mișcările lor demențiale! (VIDEO)

REZULTATE BAC 2017. Ce note vei lua, în funcţie de zodie! Horoscop Bacalaureat 2017!... Ce au descoperit americanii în bagajul unui român care încerca să ajungă la București. Fotografia face înconjurul lumii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x