Antena Căutare

De ce ți se face pielea de găină! Puțini știu explicația acestui lucru!

Cu siguranță ai observat că uneori ți se face pielea de găină. Puțini sunt cei care cunosc explicația acestui fenomen. Uite de ce se întâmplă acest lucru!

Fenomenul are o explicație cât se poate de simplă

Cu siguranță ai observat că uneori ți se face pielea de găină. Puțini sunt cei care cunosc explicația acestui fenomen. Uite de ce se întâmplă acest lucru!

Un studiu realizat recent a arătat faptul că pielea de găină se datorează unor gene rămase dintr-un stadiu al evoluției umane.

Astfel, strămoșii noștri au dezvoltat această adaptare la mediul înconjurător, fapt ce s-a transmis și la omul din zilele noastre.

De ce sunt sânii femeilor asimetrici! Misterul a fost elucidat, iar răspunsul i-a uimit pe toți!

Pielea de găină, un fenomen prin care price persoană trece la un moment dat

Tehnic vorbind, reflexul apare atunci când mușchiul aflat la baza unui folicul de păr se contractă.

Pielea de găină se formează atunci când organismul uman este expus la factori de stres (temperaturi scăzute, un pericol, emoții puternice).

Sistemul nervos transmite semnale către terminațiile nervoase pentru a contracta respectivul mușchi. Ca o reacție de apărare, firele de păr se ridică și astfel apare aspectul de piele de găină.

O turistă a descoperit ceva scandalos în spatele unei oglinzi din camera de hotel!... A băut suc de morcovi în fiecare zi, timp de opt luni! Ce s-a întâmplat ulterior a lăsat medicii fără cuvinte...
Horoscopul zen al lunii iunie. Cum reușesc nativii să treacă peste probleme în această vară
Dacă nu credeai până acum, există chiar și un horoscop zen al lunii iunie. De fapt, îl...
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023. Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu adevărat. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023 spune că Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu...
Parteneri
Ciambella cu cireșe și cocos. Rețetă de prăjitură din bucătăria italiană
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x