Antena Căutare

De ce toată lumea le evită?! Locurile în care oamenii sunt plătiţi să locuiască

Ştiai că există oraşe în care eşti plătit să le populezi? Ei bine, unele dintre ele sunt şi extrem de cunoscute. Cei de la Bright Side au făcut un top al locurilor de acest gen

Ştiai că există oraşe în care eşti plătit să le populezi? Ei bine, unele dintre ele sunt şi extrem de cunoscute. Cei de la Bright Side au făcut un top al locurilor de acest gen

1. Detroit, Michigan, USA

Numit şi "Parisul vestului", sau "capitala industriei auto a Statelor Unite", oraşul este acum aproape gol, iar pentru a merge să locuieşti acolo statul este dispus să plătească 2.500 $.

Suma se primeşte în cazul în care eşti dispus să îţi muţi activitatea profesională în Detroit, doar în anumite industrii.

2. Alaska, USA

Dacă eşti una dintre persoanele cărora le place zăpada şi vremea ceva mai rece, e bine de ştiut că pentru a locui aici există fonduri speciale pe care statul le acordă. Singura condiţie este aceea că nu trbeuie să te muţi de acolo timp de cel puţin un an.

3. Niagara Falls, New York, US

O oportunitate aproape prea frumoasă ca să fie adevărată: să fii plătit ca să locuieşti într-unul dintre cele mai frumoase locuri din lume.

Guvernul aloca 7.000 $ absolvenţilor care sunt de acord să lucreze în afacerile dezvoltate în apropierea cascadei timp de cel puţin doi ani.

Ziua când România a fiert. ”S-a mâncat mămăligă de orz, caii au căzut din picioare”. + 44,5 grade C... Mirele a dispărut de la petrecere. După câteva zeci de minute, mireasa l-a găsit într-un loc neobișnuit!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x