Căutare Live

Denis Vashurin arată de 14 ani, dar vârsta lui reală e aproape de trei ori mai mare. De ce nu îmbătrânește

Multe persoane preferă să arate de parcă ar avea jumătate din vârsta lor, dar nu este și cazul lui Denis Vashurin. Bărbatul arată de 14 ani, deși a trecut de mult de perioada adolescenței.

Multe persoane preferă să arate de parcă ar avea jumătate din vârsta lor, dar nu este și cazul lui Denis Vashurin. Bărbatul arată de 14 ani, deși a trecut de mult de perioada adolescenței

Instagram

Conform certificatului său de naștere, Denis s-a născut în 1987, dar fizicul său nu s-a mai dezvoltat de la vârsta de 14 ani. Astfel, a păstrat înfățișarea unui copil.

Povestea lui Denis Vashurin a devenit cunoscută după ce a acordat un interviu unui personaj cunoscut de pe Youtube.

Mulți au rămas uimiți de aspectul lui tineresc și chiar el recunoaște că primește întotdeauna reacții de neîncredere atunci când le spune oamenilor adevărata sa vârstă.

Care este povestea lui Denis Vashurin. De ce nu îmbătrânește fizic

De aceea, preferă să locuiască într-un sat mic din regiunea Krasnoyarsk din Rusia, în loc să se mute în oraș.

Toată lumea îl cunoaște acolo și poate să petreacă timp singur, făcând ceea ce îi place: vânează, pescuiește și petrece timp cu iubita lui.

În timpul interviului cu Vasya, Denis a dezvăluit că părinții lui au observat că nu era ca ceilalți copii încă de la o vârstă foarte fragedă. A fost întotdeauna cel mai mic din grupa lui de vârstă, dar asta chiar nu l-a deranjat la început.

Citește și: O femeie a fost supranumită "Rapunzel" din viața reală după ce a devenit virală pe TikTok

Era un copil foarte activ – unii ar spune chiar hiperactiv – putea face toate lucrurile pe care le făeau și ceilalți și nu a trebuit niciodată să se confrunte cu răutățile celorlalți, care l-au acceptat fără probleme.

Pe măsură ce a crescut, diferențele au devenit tot mai mari și, când a ajuns la adolescență, era ca și cum ar fi încetat să îmbătrânească. În fotografia realizată la absolvirea liceului, Denis arăta ca un copil printre adulți.

„Când mi-am dat seama că nu mă voi mai schimba fizic, la început m-am simțit oarecum neliniştit”, a spus Denis. „M-am gândit cum va fi totul, cum va merge viața mea, dacă va fi greu pentru mine.”, a mai adăugat el.

Citește și: Care era dieta Anei Aslan, medicul român care a descoperit marile remedii anti-îmbătrânire și a construit un imperiu naturist

Organismul lui Denis Vashurin nu rămâne tânăr, în ciuda fizicului

În ciuda particularității sale, care creează gelozia altora, Denis a reușit să ducă o viață în general normală, dar există momente când mai trebuie să-și dovedească vârsta.

El își amintește de un incident cu poliția rutieră, care bănuia că și-a falsificat permisul de conducere. După ce și-a confirmat vârsta, polițistul rutier a început să facă glume despre cât de tânăr arăta, ceea ce i s-a părut nepotrivit.

„De ce trebuie să explic cuiva ceva de fiecare dată?” a întrebat retoric tânărul de 32 de ani.

Deși arată tânăr, corpul lui îmbătrânește în același ritm ca al altor persoane de vârsta lui. În ceea ce privește personalitatea sa, prietenii și iubita lui îl numesc de fapt „bunic”.

„Sunt plictisitor, sunt încăpățânat, sunt letargic, ca un urs în timpul hibernării”, a explicat Denis râzând.

Citește și: Ce a putut să ceară o mireasă fratelui său, chiar cu puțin timp înainte de nuntă. Mulți au criticat-o: „Chiar a insistat!”

O femeie a fost supranumită "Rapunzel" din viața reală după ce a devenit virală pe TikTok... A vrut să prăjească niște ouă, dar ce a descoperit după ce a spart unul a făcut-o să țipe. Ce se afla dincolo de coaja c...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x