Detalii neștiute despre viața de cuplu a Elenei Ceaușescu și a lui Nicolae Ceaușescu! Tovarășa era cunoscută pentru ”experiență de viață” și s-au căsătorit când era însărcinată în șapte luni

 
+3 click pentru
galerie


Despre Nicolae și Elena Ceaușescu s-au spus multe de-a lungul timpului, însă puțini sunt cei care știu că aceștia au trăit o poveste de iubire tumultuoasă, care dacă s-ar fi petrecut în timpurile noastre ar fi fost dezbătută intens în emisiunile tabloide.

Nicolae și Elena Ceaușescu s-au cunoscut în vara anului 1939, la o serbare a muncitorilor din industra pielăriei și a încălțămintei, pe Stadionul Veseliei din Ferentari. El avea atunci 21 de ani, era virgin, iar ea era cu doi ani mai mare și avea, conform unor voci, ”experiență de viață”. Ba mai mult, se pare că ea a fost remarcată de fostul lider comunist după ce a fost aleasă ”Regina Muncii”. 

Nicolae și Elena s-au căsătorit, însă, după aproape opt ani de zile, pe 23 decembrie 1947 și era însărcinată în șapte luni. În tot acest timp, însă, pentru că Nicolae Ceauşescu ieşise din închisoare în decembrie 1938 şi urma să mai intre de câteva ori până la „eliberarea” ţării de către sovietici, în 1944, dragostea lor s-a petrecut pe fugă, în diferite case conspirative ori chiar la închisoare. 

Martorii vremii povestesc că Elena îl vizita periodic în închisoare și, ba mai mult, se pare că cei doi făceau amor sub supravegherea unui gardian de la Jilava, pe care îl mituiseră. 

Ba mai mult, unele voci povestesc că Elena ar fi fost singura femeie din viața lui Nicolae Ceaușescu. Nu același lucru s-a spus și despre ea, întrucât de-a lungul timpului, au existat zvonuri că ea ar fi avut relații sexuale cu alți bărbați

Cea mai ascunsă obsesie a Elenei Ceauşescu

Elena Ceaușescu a fost cunoscută pentru obsesiile pe care le-a avut de-a lungul vieții, însă cea mai ascunsă dintre ele era faptul că voia să vadă cum fac amor soțiile nomenclaturiștilor.

Disperată să afle detalii din intimitatea altor oameni, aceasta îi pusese pe agenți să instaleze microfoane în camerele acestora, iar mai apoi asculta casetele cu înregistrări. Ba mai mult, se pare că ea era interesată în principat de viața intimă a actriței Violeta Andrei, soția ministrului de Externe Ștefan Andreifacebook whatsapp twitter pinterest
10 ANI FĂRĂ MICHAEL JACKSON

vezi mai multe