Antena Căutare

Doar unul dintr-un milion de oameni reuşesc să o rezolve! Problema de logică care face furori pe internet. Tu ţi-ai dat seama care este răspunsul?

O problemă de logică a devenit virală pe internet după ce specialiştii au declarat că doar o persoană dintr-un milion reuşeşte să o rezolve. Desigur, aceştia se referă la participanţi fără studii în domeniu! 

O problemă de logică a devenit virală pe internet după ce specialiştii au declarat că doar o persoană dintr-un milion reuşeşte să o rezolve. Desigur, aceştia se referă la participanţi fără studii în domeniu!

Dacă 2+3=10, 8+4=96, 7+2=63 şi 6+5=66, după acelaşi raţionament cu cât este egal 9+5?

Nu ai reuşit să îţi o rezolvi? IATĂ RĂSPUNSUL CORECT:

Regula este simplă: Cele două numere se adună, apoi sumă se înmulţeşte cu primul număr, astfel obţinându-se numărul final. Astfel, 2+3=5, iar 5x2=10. După acelaşi raţionament, 9+5=14, iar 14x9=126.

Are doar șapte ani, dar e un munte de voință! Povestea unei fetițe căreia i-au fost amputate picioarele, dar și-a constr... Visele noastre, adevărate porți către subconștient! Ce înseamnă dacă visezi nuntă sau îmbrăcată în rochie de mireasă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x