Căutare Live

Doi turiști s-au apucat de spart semințe pe o plajă din Mamaia! Urmarea este de-a dreptul scandaloasă

Românii sunt campioni la spart semințe, mai ales atunci când pleacă în vacanțe. Totuși, o întâmplare recentă de o plajă românească a devenit virală.

Românii sunt campioni la spart semințe, mai ales atunci când pleacă în vacanțe. Totuși, o întâmplare recentă de o plajă românească a devenit virală.

Cineva a filmat întergul incident și a postat materialul video pe internet. Doi soți veniți pe litoral să se relaxeze s-au așezat pe plajă și și au început să mănânce semințe, aruncând cojile în nisip.

„Duminică, 6 august 2017, Mamaia Nord, Plaja Playa Loca. Chiar dacă le-am atras atenţia că nu e ok să scuipe pe jos, au continuat să spargă seminţe până le-au terminat. Asta-i România anului 2017, ăştia sunt majoritatea românilor, cei care votează, sparg seminţe şi scuipă pe jos”, a spus cel care a filmat și a publicat materialul pe internet.

În scurt timp, materialul video a ajuns sute de mii de vizualizări și numeroase comentarii sau like-uri.

Nimeni nu se aștepta ca mesajul de pe Facebook să stârnească o reacție atât de puternică în mediul online.

A găsit această vietate pe marginea drumului și a luat-o acasă! A ÎNLEMNIT când a aflat ce era!... FOTO: Cea mai tare ILUZIE din toate timpurile! Tu poți să vezi CÂINELE în poza asta?...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri