Antena Căutare

Doi turiști s-au apucat de spart semințe pe o plajă din Mamaia! Urmarea este de-a dreptul scandaloasă

Românii sunt campioni la spart semințe, mai ales atunci când pleacă în vacanțe. Totuși, o întâmplare recentă de o plajă românească a devenit virală.

Românii sunt campioni la spart semințe, mai ales atunci când pleacă în vacanțe. Totuși, o întâmplare recentă de o plajă românească a devenit virală.

Cineva a filmat întergul incident și a postat materialul video pe internet. Doi soți veniți pe litoral să se relaxeze s-au așezat pe plajă și și au început să mănânce semințe, aruncând cojile în nisip.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Duminică, 6 august 2017, Mamaia Nord, Plaja Playa Loca. Chiar dacă le-am atras atenţia că nu e ok să scuipe pe jos, au continuat să spargă seminţe până le-au terminat. Asta-i România anului 2017, ăştia sunt majoritatea românilor, cei care votează, sparg seminţe şi scuipă pe jos”, a spus cel care a filmat și a publicat materialul pe internet.

În scurt timp, materialul video a ajuns sute de mii de vizualizări și numeroase comentarii sau like-uri.

Nimeni nu se aștepta ca mesajul de pe Facebook să stârnească o reacție atât de puternică în mediul online.

A găsit această vietate pe marginea drumului și a luat-o acasă! A ÎNLEMNIT când a aflat ce era!... FOTO: Cea mai tare ILUZIE din toate timpurile! Tu poți să vezi CÂINELE în poza asta?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x