Antena Căutare

Domnilor, simțiți pericolul? Iată de ce prietenele sunt mai bune decât iubiţii

Un prieten de nădejde e mult mai important decât orice relaţie amoroasă. Iubirile vin şi trec, dar prietenul tău adevărat - care te ştie cu bune şi cu rele - nu te va părăsi niciodată. Desigur, relaţia trebuie să fie reciprocă, altfel nu poate fi vorba de o prietenie reală.

Un prieten de nădejde e mult mai important decât orice relaţie amoroasă. Iubirile vin şi trec, dar prietenul tău adevărat - care te ştie cu bune şi cu rele - nu te va părăsi niciodată.

Desigur, relaţia trebuie să fie reciprocă, altfel nu poate fi vorba de o prietenie reală. Prietenii sunt acele persoane apropiate nouă cărora le împărtăşim toate problemele, necazurile şi gândurile bune, care ne fac viaţa mai frumoasă şi care sunt la curent cu absolut tot ceea ce ni se întâmplă.

Dar ce se întâmplă atunci când prietena cea mai bună ține și loc de partener de viață? Vedeți într-un material, marca Observator Special, AICI!

Nativi din Vărsător, atenție la sfaturile medicilor! Horoscopul pentru sănătate, în săptămâna 25-31 august... A murit CEL MAI ÎNALT BĂRBAT DIN LUME! Vezi ce înălțime avea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x