Căutare Live

Domnilor, simțiți pericolul? Iată de ce prietenele sunt mai bune decât iubiţii

Un prieten de nădejde e mult mai important decât orice relaţie amoroasă. Iubirile vin şi trec, dar prietenul tău adevărat - care te ştie cu bune şi cu rele - nu te va părăsi niciodată. Desigur, relaţia trebuie să fie reciprocă, altfel nu poate fi vorba de o prietenie reală.

Un prieten de nădejde e mult mai important decât orice relaţie amoroasă. Iubirile vin şi trec, dar prietenul tău adevărat - care te ştie cu bune şi cu rele - nu te va părăsi niciodată.

Desigur, relaţia trebuie să fie reciprocă, altfel nu poate fi vorba de o prietenie reală. Prietenii sunt acele persoane apropiate nouă cărora le împărtăşim toate problemele, necazurile şi gândurile bune, care ne fac viaţa mai frumoasă şi care sunt la curent cu absolut tot ceea ce ni se întâmplă.

Dar ce se întâmplă atunci când prietena cea mai bună ține și loc de partener de viață? Vedeți într-un material, marca Observator Special, AICI!

Ce ceață deasă, vai, ce deasă ceată... Capodopera uitată a lui Eugen Jebeleanu... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri