Căutare Live

DOVADA care schimbă TOTUL despre lumea creștină! Ce s-a descoperit

Lumea științei se cutremură din temelii după ce un detaliu extrem de important a ieșit la iveală și creștinii din întreaga lume au acum dovada că Dumnezeu există și că povestirile din Biblie sunt cât se poate de adevărate!

În Vechiul Testament stă scris evenimentul pe care orice creștin îl cunoaște: potopul lui Noe. Atunci, conform textului biblic, Noe a construit o arcă specială la îndemnul Divinității, în care a avut grijă să ia câte o pereche din fiecare specie de animal, dar și cât mai mulți oameni de credință.

Dovada că Dumnezeu există!

Totuși, oamenii de știință au descoperit faptul că un potop de mari dimensiuni a avut loc în urmă cu șapte mii de ani.

DOVADA care schimbă TOTUL despre lumea creștină! Ce s-a descoperit

Atunci, mai bine de 100.000 de oameni au murit și numeroase regiuni din jurul Mării Negre au fost inundate.

Chiar dacă distanța în timp între cele două evenimente este mare, mulți credincioși susțin că aceasta este dovada clară a faptului că n Biblie sunt descrise fapte reale.

Specialiștii menționează existența unor dovezi istorice găsite în Nazaret, locul nașterii lui Iisus, dar și Sfântul Giulgiu cu chioul lui Hristos și Sfântul Mormânt de la Ierusalim!

Așa arată o operă de artă în valoare de 51 DE MILIOANE de dolari! Lucrarea urmează să fie scoasă la licitație... Mesajul EMOŢIONANT al unei mame pentru fiul ei, după ce micuţul a venit acasă cu faţa plină de sânge...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri