Antena Căutare

DOVADA care schimbă TOTUL despre lumea creștină! Ce s-a descoperit

Lumea științei se cutremură din temelii după ce un detaliu extrem de important a ieșit la iveală și creștinii din întreaga lume au acum dovada că Dumnezeu există și că povestirile din Biblie sunt cât se poate de adevărate!

În Vechiul Testament stă scris evenimentul pe care orice creștin îl cunoaște: potopul lui Noe. Atunci, conform textului biblic, Noe a construit o arcă specială la îndemnul Divinității, în care a avut grijă să ia câte o pereche din fiecare specie de animal, dar și cât mai mulți oameni de credință.

Dovada că Dumnezeu există!

Totuși, oamenii de știință au descoperit faptul că un potop de mari dimensiuni a avut loc în urmă cu șapte mii de ani.

Articolul continuă după reclamă

DOVADA care schimbă TOTUL despre lumea creștină! Ce s-a descoperit

Atunci, mai bine de 100.000 de oameni au murit și numeroase regiuni din jurul Mării Negre au fost inundate.

Chiar dacă distanța în timp între cele două evenimente este mare, mulți credincioși susțin că aceasta este dovada clară a faptului că n Biblie sunt descrise fapte reale.

Specialiștii menționează existența unor dovezi istorice găsite în Nazaret, locul nașterii lui Iisus, dar și Sfântul Giulgiu cu chioul lui Hristos și Sfântul Mormânt de la Ierusalim!

Așa arată o operă de artă în valoare de 51 DE MILIOANE de dolari! Lucrarea urmează să fie scoasă la licitație... Mesajul EMOŢIONANT al unei mame pentru fiul ei, după ce micuţul a venit acasă cu faţa plină de sânge...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia Miercuri, 17.07.2024, 23:53
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x