Antena Căutare

Drama băiatului născut fără ochi. Doar unul din 60 de oameni din lume suferă de această boală. Atenție, imaginile te pot afecta emoțional!

Christian Buchanan este unul din cei 60 de oameni din lume, născuţi fără ochi. Anomalie de care suferă băiatul de doar 6 ani este una extrem de rară.

Christian Buchanan este unul din cei 60 de oameni din lume, născuţi fără ochi. Anomalie de care suferă băiatul de doar 6 ani este una extrem de rară.

Deși s-a născut cu orbite, pleoape şi gene, copilul nu se poate bucura de darul vederii. Nu are ochi! Din cauza afecţiunii, are probleme cu vorbitul şi învăţatul, scrie ladbible.com.

Sindromul îi afectează cel mai mult vederea pentru că îl face complet orb și este nevoit să descopere această lume în întuneric. Lumea noastră este făcută pentru oamenii cu vedere, astfel că Christian trebuie să facă lucrurile puțin diferit, pentru că nu are abilitatea de a vedea”, a mărturisit îndurerată mama băiețelului, potrivit The Sun.

Malformația a fost cauzată de un sindrom care afectează dezvoltarea normală a țesuturilor copilului încă de când se află în burta mamei. Boala a fost cauzată de sindromul de bandă amniotică. În pântec se formează benzi fibroase şi, dacă se ataşează de copil, poate fi stopată circulaţia sângelui. Din nefericire, acest lucru i s-a întâmplat lui Christian.

Copilul a suferit deja șapte intervenții chirurgicale: numai trei dintre ele sunt pentru reconstrucția facială și închiderea golurilor din craniu.

Ce înseamnă dacă ai acest SEMN la ureche! Sigur o să te privești în oglindă să verifici!... FENOMEN RAR petrecut într-o biserică din România. Ce se întâmplă cu credincioşii care o vizitează (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x