Antena Căutare

Dumnezeule, ce coșmar! Mirele și alți 12 membri ai familiei sale au murit într-un accident cumplit, în ziua nunții! Mireasa nu-și poate reveni din șoc

Un mire și alți 12 membri ai familiei sale și-au pierdut viața într-un accident teribil, ce a avut loc chiar în ziua nunții. 

Un mire și alți 12 membri ai familiei sale și-au pierdut viața într-un accident teribil, ce a avut loc chiar în ziua nunții.

Zece persoane au murit pe loc, în urma impactului devastator, iar mirele și alte două persoane s-au stins din viață în ambulanțe, pe drum spre spital.

Tragedia s-a produs în Vietnam, în timp ce grupul se îndrepta spre casa miresei, în provincia Binh Dinh, în dimineața zilei în care cei doi urmau să-și unească destinele, scrie Sky News.

Șoferul microbuzului în care se aflau cei decedați a suferit răni minore, iar acum autoritățile investighează cauza producerii accidentului teribil.

A vrut să arate că își poate băga mâna în gura unui crocodil, dar nu a ieșit bine! Cum a reacționat reptila. VIDEO ȘOCAN... S-a întors acasă după mai bine de 3 ani! El este primul om care a încojurat planeta pe monociclu!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x