„Elvis Presley NU A MURIT”! Fotografia făcută ieri, în care apare un bărbat misterios, stârnește isterie pe internet: „E el, e REGELE!!”

Pe 8 ianuarie s-au împlinit 40 de ani de la moartea celui supranumit „Regele Rock'n'Roll-ului”, iar fanii acestuia au luat foc după publicarea unor fotografii surprinsă chiar în timpul ceremoniilor de comemorare ale lui Elvis Presley.

Galerie foto cu greutate! Ultimele fotografii cu cei mai mari artişti ai lumii. Din Freddie rămăsese o umbră, Elvis se ferea de camerele de fotografiat, Lennon dădea un autograf

În imagine apare un bărbat cu barba albă și ochelari de soare, care privește atent tot ce se petrece la eveniment, fără a scoate prea multe vorbe. Cei care l-au iubit și îl iubesc pe Elvis, sunt convinși că acesta este chiar mare star, despre care, nu o dată, s-a spus că și-ar fi înscenat moartea pentru a scăpa de problemele create de presiunea sufocantă a publicului.

Ultimele ore din viața lui Elvis: Regele a murit pe tronul din baie, în timp ce se uita pe pozele din ”Cum să faci sex în funcție de zodie”. Avea 14 medicamente diferite în corp!!!

Elvis Presley nu a murit. Iată dovada. A fost la eveniment”. Acesta a fost doar unul dintre administratorii unor pagini de Facebook închinate „regelui”. Comentariile s-au înmulțit, iar unii fani susțin chiar că Elvis ar fi venit la comemorare împreună cu bodyguardul său.

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri