Antena Căutare

„Dumnezeule mare, ce se întâmplă?” Fenomenul care a îngrozit o lume întreagă! Uite ce a apărut pe cer!

Un bărbat din Rusia a reușit să nască o adevărată controversă pe internet atunci când a postat o fotografie de-a dreptul incredibilă.

Un bărbat din Rusia a reușit să nască o adevărată controversă pe internet atunci când a postat o fotografie de-a dreptul incredibilă.

Acesta mergea pe motocicletă atunci când a văzut apărând pe cer doi sori. Nu a ratat momentul, așa că a fotografiat totul pentru a demonstra tuturor fenomenul bizar pe care tocmai îl văzuse.

Toți prietenii bărbatului au crezut că acesta s-a îmbătat și a început să vadă dublu, dar se pare că în scurt timp, fenomenul a fost confirmat de specialiști. Aceștia au spus că a fost vorba despre un miraj extrem de rar, cauzat de aerul rece ce formează în atmosferă particule de gheață capabile să reflecte lumina.

Pare o femeie normală, dar ascunde un "amănunt" uluitor! Ea e prinţesa cu chip de Barbie şi trupul lui Hulk! A... Niciodată n-au fost mai frumoase şi nu arată precum vedetele din revistele glossy! Imagini NERETUŞATE cu femei proaspăt ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x