Antena Căutare

Este oficial! Studiile dau peste cap masculinitatea bărbaților! Ce se ascunde sub barba provocatoare a domnilor

Un studiu realizat de Clinica Hirslanden din Elveția arată că bărbații cu barbă lungă poartă mai multe bacterii decât câinii.Studiul a fost demarat inițial pentru a determina existența unui risc pentru oameni de a contacta o boală transmisă de câini.

Se poartă, dar e periculoasă! Barba bărbaților e o adevărată amenințare pentru femei. Ce se ascunde în spatele simbolului masculinității

Un studiu realizat de Clinica Hirslanden din Elveția arată că bărbații cu barbă lungă poartă mai multe bacterii decât câinii.Studiul a fost demarat inițial pentru a determina existența unui risc pentru oameni de a contacta o boală transmisă de câini.

Înainte de a compara rezultatele, oamenii de știință au luat mostre din barba a 18 bărbați și din gâtul a 30 de câini aparținând mai multor rase. Oamenii de știință au descoperit că barba bărbaților are mai mulți germeni și bacterii dăunătoare sănătății decât părul câinilor. Pe eșantionul testat, barba bărbătească conținea 50% bacterii periculoase.Toți bărbații din grupa de vârstă cuprinsă între 18 până la 76 de ani aveau un număr semnificativ de bacterii, în timp ce 23 din 30 aveau microbi. În plus, 7 bărbați purtau bacterii dăunătoare sănătății.
Potrivit profesorului Andreas Gutzeit, responsabil de acest studiu, câinii ar fi mai curați decât bărbații cu barbă: "Cercetătorii au observat o prezență bacteriană mult mai semnificativă în barba bărbaților decât în blana animalelor. Pe baza acestor rezultate, câinii pot fi considerați curați în comparație cu bărbații."

Keith Flett, fondatorul unei organizații care susține purtatul bărbii, a prezentat o opinie mai tăioasă asupra acestui studiu: "Dacă luați mostre din părul sau mâinile mai multor oameni și le analizați, veți găsi tot felul de lucruri neplăcute. Nu cred că barba însăși este o problemă de igienă. Chiar dacă barba ar proteja fața de soare, acest studiu ar trebui să facă referire la bărbații care par să aibă o problemă vizavi de câini, dar uită să aibă grijă de părul lor."

Un mare mister al Bibliei. În ce an s-a născut cu adevărat Iisus Hristos. A fost descoperită greșeala!... „O bătrână doamnă care atrage tineretul!” Cum arată o zi la bordul Bricului Mircea, Nava-Școală ce împlinește 80 de ani ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x