Antena Căutare

Facebook, Whats Up sau Skype sunt BOLILE generației noastre! Uite ce afecțiuni GRAVE îți provoacă

Vorbim pe Whats Up, ne vedem pe Skype, apreciem fotografiile din vacanţă pe Facebook şi aflăm ştirile de pe site-urile televiziunilor. Cam aşa arată generaţia din ziua de astăzi. Tehnologia ne face viaţa mai uşoară doar aparent. Cu timpul, folosirea excesivă a internetului şi a gadget-urilor de ultimă generaţie poate duce la tulburări nebănuite de comportament. Luaţi aminte la un psihiatru, dar înainte, lăsaţi din mână smartphone-ul!

Vorbim pe Whats Up, ne vedem pe Skype, apreciem fotografiile din vacanţă pe Facebook şi aflăm ştirile de pe site-urile televiziunilor. Cam aşa arată generaţia din ziua de astăzi.

Tehnologia ne face viaţa mai uşoară doar aparent. Cu timpul, folosirea excesivă a internetului şi a gadget-urilor de ultimă generaţie poate duce la tulburări nebănuite de comportament. Luaţi aminte la un psihiatru, dar înainte, lăsaţi din mână smartphone-ul!


Această generaţie, care este nativ legată de acest tip de comunicare, de digitalizare, aceşti copii care au învăţat de la doi ani, trei ani maxim, să folosească calculatorul, toţi au tăbliţe, toţi sunt absorbiţi, pur şi simplu, de lumea virtuală.


Am ajuns să trăim pe internet, iar lipsa gadget-urilor ne afectează mai multe decât lipsa altor obiecte. Cei mai afectaţi de progresul incredibil al tehnologiei sunt însă tinerii.

Articolul continuă după reclamă


Această generaţie născută după 1999 este foarte legată de lumea tehnologică. Ea comunică într-un mod aparte. Majoritatea tinerilor nu sunt capabili să-şi asume decizii. Vor să le dai like. Nu le place să lucreze în echipă şi nu le place să lucreze faţă-n faţă.

Cu toate acestea, cine s-ar lipsi de reţelele de socializare? Nimeni nu merge nicăieri fără să facă sute de poze pe care le postează, în timp real, pe Facebook sau Instagram. În loc să citează o carte pentru vreun examen, adolescenţii au ajuns să cerşească vieţi pentru jocurile de pe internet.


Aceşti tineri fac crize de nervi, lovesc, strică, ţipă atunci când cineva încearcă să-i ia din faţa ecranului. Descarcă brusc foarte multă violenţă pentru că energia acumulată în corp nu este consumată. Şi tot corpul este cel care suferă din cauza modului în care, mai nou, comunicăm.

În cazul în care nu vreţi să ajungeţi la psihiatru din cauza folosirii excesive a internetului, faceţi plimbări mai dese pe afară, întâlniţi-vă cu prieteni în carne şi oase şi mai luaţi o pauză de la Facebook, Messenger sau alte metode de comunicare moderne.

Ironia sorții! Un MILIONAR a MURIT... în sărăcie... ESTE IREAL! Doar 10 oameni din istoria omenirii au avut AȘA CEVA: S-a născut cu DOUĂ FEȚE!...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Super Neatza, 15 ianuarie 2025. Prognoza meteo cu Ramona Olaru: Vreme friguroasă, cu maxime de până la 5 grade
Super Neatza, 15 ianuarie 2025. Prognoza meteo cu Ramona Olaru: Vreme friguroasă, cu maxime de până la 5 grade Miercuri, 15.01.2025, 08:39
Un 2025 de excepție! Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x