Căutare Live

Femeia a cheltuit o adevărată avere ca să se transforme într-o păpușă...gonflabilă! Cum arată acum tânăra și cum apare pe stradă

O femeie a cheltuit o adevărată avere pentru a se transforma într-o păpușă sexy, ce aprinde imaginația bărbaților.

O femeie a cheltuit o adevărată avere pentru a se transforma într-o păpușă sexy, ce aprinde imaginația bărbaților.

O cheamă Cindy Moore, are 31 de ani și doi copii. Visul femeii a fost acela de a se transforma într-o păpușă sexuală, lucru pentru care s-a decis să investească!

În goana de a se transforma într-o păpușă, femeia a cheltuit mai bine de 10.000 de euro! Și-a făcut operații estetice, și-a pus extensii de păr și și-a injectat buzele pentru ca acestea să fie tot mai mari.

Și ca imaginea să fie completă, Cindy a făcut tot posibilul pentru ca numărul de la mașină să cuprindă literele „DOLL” (în traducere: păpușă).

Antonia și Alex Velea se află într-un impas? Ce se întâmplă în relația celor doi! „Simt asta, dar nu mă plâng...”

Acum, când femeia iese pe stradă, oamenii o privesc cu multă curiozitate și consideră că arată izbitor de bine cu o păpușă...gonflabilă!

Cindy a fost mereu adepta unui look țipător, cu machiaj strident. Totuși, dorința ei de transformare a devenit și mai mare după cec a aflat că iubitul nu îi mai este fidel. Și atunci a decis că este momentul să facă o schimbare în viața sa.

Urmărește pozele din galeria foto de mai sus ca să vezi cum arată aceasta după numeroasele operații!

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri