Antena Căutare

Femeia care câștigă 655.000 dolari anual a devenit virală pe internet, după ce și-a făcut publice cheltuielile lunare

O femeie ce a dorit să își păstreze anonimatul a dezvăluit recent modul în care își cheltuiește veniturile anuale de 655.000 de dolari. Bugetul ei săptămânal a făcut rapid înconjurul Internetului din cauza achizițiilor neobișnuite.

Femeia și-a dezvăluit bugetul pentru Refinery29 și a detaliat chetuielile ei săptămânale, pe care unii le-au considerat exagerate, în ciuda veniturilor de 655.000 de dolari pe an, scrie Insider.

În vârstă de 33 de ani, femeia e de profesie chirurg și locuiește cu soțul ei în Washington, SUA. Cunoscută online doar sub denumirea de “K”, ea a detaliat exact cât cheltuiește într-o săptămână.

Citește și: Cum poți reduce costurile la alimente. Sfaturi recomandate de experți în privința cheltuielilor

Femeia a cheltuit peste 1.500 de dolari pe săptămână doar pe lenjerie intimă

Printre cheltuielile neobișnuite pe care le-a înșiruit se numără 2.000 de dolari pentru o rochie pe care a cumpărat-o când “nu avea nimic de purtat” la petrecerea de Crăciun a soțului ei, 1.528 de dolari “pe câteva lucruri frumoase de la La Perla” (un magazin cunoscut de lenjerie intimă) și 1.400 pe lună la creșa câinelui ei.

“K” și soțul ei au o casă cu 4 dormitoare, pe care au cumpărat-o cu bani moșteniți de femeie de la bunicii ei. Cuplul cheltuiește pe lună 1.000 de dolari pe taxa de proprietate și 300-400 de dolari pe servicii precum lumină, apă etc.

Mai mult, spre deosebire de mulți alți cetățeni americani de aceeași vârstă, “K” nu a împrumutat bani pentru taxa la facultate: “Părinții mei mi-au plătit facultatea și universitatea.”

8.391 de dolari a cheltuit “K” într-o săptămână

Printre celelalte cheltuieli ale cuplului se numără 3.000 de dolari/lună “către biroul familiei”, deși nu se știe exact ce înseamnă, 750 de dolari anual pentru taxa clubului marin, 690 de dolari anual pentru “bilete la un teatru experimental din DC”, 352.12 pentru abonamentul la sala și 800 de dolari pe lună pentru curățarea hainelor.

Cheltuiala care a atras cea mai multă atenție pe Internet a fost suma plătită la magazinul de lenjerie La Perla - 1.528 de dolari într-o singură săptămână.

În aceeași săptămână, “K” a cheltuit 212 dolari pe vin și 450 de dolari la frizerie. Mai mult, a plănuit o mică surpriză pentru nepoții ei - o vacanță la ski, ce a inclus și bilete de avion la business class pentru copiii în vârstă de 12, respectiv 16 ani.

Într-o singură săptămână, femeia a cheltuit 8.391 de dolari, dintre care 4.716 s-au dus pe tratamente de înfrumusețare și haine. După ce bugetul femeii a devenit viral, mulți i-au criticat stilul de viață și au comentat despre cât de neobișnuită e situația ei, însă câțiva internauți i-au luat apărarea, susținând că la venituri anuale de 655.000 de dolari, cheltuielile ei săptămânale sunt modeste.

Ce rol are gaura din geamul avionului. Funcția ei e foarte importantă... Cei mai sexy pompieri din Australia, imagini incendiare pentru o cauză nobilă. Cum s-au lăsat pozați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x