Femeia care l-a văzut pe Dumnezeu: "Mă lua din spital și mă ducea la morgă. De la morgă, iar mă aducea la spital. Aici muream, aci înviam (...) Pe lumea cealaltă, popa e dracu"

Cât să fie adevăr şi cât minciună? Femeia care l-a văzut pe Dumnezeu a povestit tot ce a văzut pe Lumea Cealaltă, iar detaliile sunt dintre cele mai ciudate.

Cât să fie adevăr şi cât minciună? Femeia care l-a văzut pe Dumnezeu a povestit tot ce a văzut pe Lumea Cealaltă, iar detaliile sunt dintre cele mai ciudate.

"Am făcut o cezariană. Am avut comă foarte mult. Mă lua din spital şi mă ducea la morgă. De la morgă iar mă aucea. Aci muream, aci înviam. În zua de Crăciu, m-am internat şi am mai venit acasă în martie", își amintește doamna care l-a văzut pe Dumnezeu.

Iar întâmplările au continuat în acelaşi stil. Nici nu ştii dacă să râzi, sau să plângi. În Lumea de Dincolo, nici popa nu mai e ce a fost.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri