Antena Căutare

Femeia ce a rămas în istorie din cauza cruzimii cu care îşi trata supuşii! Detaliile sunt de-a dreptul macabre!

În 1834, în New Orleans, ieşea la iveală povestea lui Madame LaLaurie, o femeie din înalta societate americană, suspectată că îşi sechestra victimele în casa ei şi le tortura până la moarte. În tot acest timp, se spunea despre cel de-al doilea soţ al său că realiza experimente pe sclavi, incluzând schimbări de sex şi mutilări.

În 1834, în New Orleans, ieşea la iveală povestea lui Madame LaLaurie, o femeie din înalta societate americană, suspectată că îşi sechestra victimele în casa ei şi le tortura până la moarte. În tot acest timp, se spunea despre cel de-al doilea soţ al său că realiza experimente pe sclavi, incluzând schimbări de sex şi mutilări.

Familia LaLaurie a fost extrem de populară în acea perioada, datorită faptului că găzduia în conacul pe care îl deţinea evenimente extrem de fastuoase. Madame LaLaurie a achiziţionat casa aproape fără niciun sprijin din partea lui Leonard Louis Nicolas LaLaurie, cel de-al treilea soţ al ei. Cei doi au locuit aici împreună cu copiii lor, dar şi cu sclavii pe care îi aveau în proprietate.

Existau multe presupuneri care o au în prim-plan pe Madame LaLaurie. Se spunea despre ea că i-a omorât pe cei doi bărbaţi cu care fusese căsătorită înainte de a-l cunoaşte pe Leonard. Cei doi foşti soţi ai femeii au murit în circumstanţe suspecte, dat fiind faptul că ambii erau destul de tineri şi nu suferiseră de o boală anume. În scurt timp, au început să fie vehiculate zvonuri care o acuzau pe Madame LaLaurie de uciderea celor doi bărbaţi.

Presupunerile s-au adeverit în anul 1834, în momentul în care conacul familiei LaLaurie a fost cuprins de flăcări. Aparent, focul izbucnise involuntar din bucătăria unei vile dintr-un cartier bine poziţionat în oraş. Pompierii sosiţi pentru a stinge incendiul s-au îngrozit când au intrat în casă cu pricina. În bucătăria de unde pornise incendiul se aflau doi sclavi prinşi în lanţuri de pereţi, iar toate încăperile din casă erau transformate în adevărate camere de tortură,

Zeci de cadavre desfigurate atârnau în lanţuri pe toţi pereţii. Mulţi dintre ei fiind folosiţi pentru experimente groteşti. Unuia dintre sclavi îi fusese înlocuit aparatul genital cu unul feminin, iar unei femei îi fuseseră tăiate toate membrele, pentru a semăna cu un cărăbuş. Majoritatea sclavilor din casă avea gurile cusute, toţi murind de foame. Doi dintre ei fuseseră operaţi pe viu, având membrele înlocuite între ele.

Delphine LaLaurie nu a fost niciodată prinsă. Ea a reuşit să scape înaintea sosirii pompierilor. Chiar dacă a fost îndelung căutată de autorităţi, nu a fost judecată şi condamanata niciodată pentru atrocităţile comise. Zvonurile spun că ea a reuşit să părăsească SUA cu destinaţia Paris.

Pentru multă vreme, clădirea a rămas în paragină, însă, între timp, au fost făcute investigaţii, care au scos la lumina alte dovezi ale cruzimii de care a dat dovadă Madame LaLaurie. Mai multe cadavre au fost descoperite în fântână casei, dar şi sub podele şi în alte zone ale locuinţei. În toată această perioada, locuitorii oraşului New Orleans au declarat că au văzut fantome în apropierea conacului şi au auzit sunete neobişnuite, pe care nu şi le puteau explica.

Doamne, a murit de râs! La propriu! Povestea Regelui Valenciei și Siciliei, stins după o distracție pe cinste! ”Un ceas ... E oficial. Motanul Maru a intrat în Cartea Recordurilor! Performanța atinsă de această felină e greu de egalat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x