Antena Căutare

Femeile au prins curaj să arate cum sunt cu adevărat, fără machiaj! Cum le preferi, machiate sau naturale?

Pe internet a început să se creeze un nou trend în care femeile prind curaj să arate cum arată machiate, dar și fără niciun truc de frumusețe.

Pe internet a început să se creeze un nou trend în care femeile prind curaj să arate cum arată machiate, dar și fără niciun truc de frumusețe.

După ce o tânără a făcut un tutorial video în care s-a machiat doar pe jumătate de față pentru a evidenția cât mai bine schimbarea, internetul a explodat cu păreri împărțite.

Unii au apreciat curajul tinerei de a-și arăta chipul natural, în timp ce alții au spus că machiajul este o rușine pentru femei, căci le ascunde adevărata înfățișare.

Transformare uluitoare: Era urâtă şi niciun băiat nu se apropia de ea! Acum, domnii roiesc în jurul ei

Pozele arată cel mai bine transformarea tinerelor

Ca reacție, sute de alte femei din întreaga lume au avut curajul de a-și machia doar o jumătate de față, în timp ce cealaltă arăta aspectul natural.

O transformare bulversantă: Era o femeie "ştearsă" şi nimeni nu se uita la ea! S-a "tunat" şi a devenit o bombă sexy! Toţi bărbaţii se holbează la ea

În scurt timp, galeria foto a devenit virală pretutindeni și mulți au apreciat faptul că aceste tinere nu și-au ascuns frumusețea naturală în spatele machiajului.

O fantomă și-a făcut de cap la un hotel! Au filmat-o cum mișca mobila și ataca turiștii! (VIDEO)... Dovada vehementă că pisicile au nouă vieți! A rămas blocată într-o canapea și a rezistat miraculos 64 de zile fără apă ș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x