Antena Căutare

Fenomen paranomal pe un pod! Sute de câini ce au trecut pe aici s-au aruncat în apă! Ceva bizar îi sperie!

Un fenomen paranormal îi face pe câinii ce trec pe un pod să sară și să își piardă viața. Mai bine de 600 de animale au prezentat straniul gest. Ceea ce îi sperie este cu adevărat bizar.

Un fenomen paranormal îi face pe câinii ce trec pe un pod să sară și să își piardă viața. Mai bine de 600 de animale au prezentat straniul gest. Ceea ce îi sperie este cu adevărat bizar.

În Scoția există un vechi castel în stil gotic, cunoscut sub numele de Casa Overtoun. Se pare că aici se petrec adesea fenomene bizare, ce pun localnicii pe fugă.

În apropiere se află un pod, dar ceea ce este cu adevărat incredibil este faptul că orice câine ce trece pe aici se sperie de o forță nevăzută și se aruncă de pe pod. Până acum, mai bine de 600 de animale au făcut asta, unii dintre ei pierzându-și viața.

PARANORMAL! Românii asistă la fenomene bizare! „Sunt locuri bântuite”!

Casa Overtoun din Scoția ascunde un mister incredibil

Unii localnici vorbesc despre prezența unei fantome ce a fost văzută prima oară în urmă cu mai bine de 100 de ani. Aceasta bântuia Casa Overtoun și se crede că ar fi responsabilă pentru speriturile provocate câinilor.

„O femeie frumoasă mi-a ieșit în cale, apoi a dispărut ca prin farmec”! O fantomă seduce călătorii și apoi le face rău! Uite unde se întâmplă!

O poză apărută recent pe internet pare să demonstreze existența acestei fantome.

Primul transplant parțial de față din istorie! Povestea femeii care a fost mutilată de propriul câine... O fantomă și-a făcut de cap la un hotel! Au filmat-o cum mișca mobila și ataca turiștii! (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x