FENOMEN RAR petrecut într-o biserică din România. Ce se întâmplă cu credincioşii care o vizitează (VIDEO)

Un fenomen rar petrecut într-o biserică din România i-a lăsat pe credincioşi fără cuvinte. Este vorba despre o icoană a Maicii Domnului, care plânge mir, şi despre care se spune că este vindecătoare de boli.

Un fenomen rar petrecut într-o biserică din România i-a lăsat pe credincioşi fără cuvinte. Este vorba despre o icoană a Maicii Domnului, care plânge mir, şi despre care se spune că este vindecătoare de boli.

Se spune că un tânăr din sat a găsit icoana, care avea aproape 200 de ani, care este făcătoare de minuni. Toţi credincioşii care au venit să îi ceară ajutorul au avut parte numai de bine.

De când icoana de la Letca Noua plânge, în fiecare zi se ţin slujbe, la care participă sute de persoane. "Icoana are o vechime de aproape o sută de ani şi a fost adusă aici din fosta bisericuţă de lemn din cimitir, aproape de finalizarea lucrărilor de pictură din biserică de astăzi, lucrări realizate de pictorul Tattarescu şi ucenicii săi. Mulţi creştini care au venit cu credinţă au primit binecuvântare sufletească şi trupească, foarte multe familii care s-au rugat au primit prunci şi vin mereu acum, pentru a multumi', a declarat parohul bisericii.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri