Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:00iUmor

FENOMEN RAR petrecut într-o biserică din România. Ce se întâmplă cu credincioşii care o vizitează (VIDEO)

Un fenomen rar petrecut într-o biserică din România i-a lăsat pe credincioşi fără cuvinte. Este vorba despre o icoană a Maicii Domnului, care plânge mir, şi despre care se spune că este vindecătoare de boli.

Un fenomen rar petrecut într-o biserică din România i-a lăsat pe credincioşi fără cuvinte. Este vorba despre o icoană a Maicii Domnului, care plânge mir, şi despre care se spune că este vindecătoare de boli.

Se spune că un tânăr din sat a găsit icoana, care avea aproape 200 de ani, care este făcătoare de minuni. Toţi credincioşii care au venit să îi ceară ajutorul au avut parte numai de bine.

De când icoana de la Letca Noua plânge, în fiecare zi se ţin slujbe, la care participă sute de persoane. "Icoana are o vechime de aproape o sută de ani şi a fost adusă aici din fosta bisericuţă de lemn din cimitir, aproape de finalizarea lucrărilor de pictură din biserică de astăzi, lucrări realizate de pictorul Tattarescu şi ucenicii săi. Mulţi creştini care au venit cu credinţă au primit binecuvântare sufletească şi trupească, foarte multe familii care s-au rugat au primit prunci şi vin mereu acum, pentru a multumi', a declarat parohul bisericii.

Recomandari