Căutare Live

Fii "Frumuşica" pentru 24 de ore! De câţi bani ai nevoie ca să te simţi Julia Roberts pentru o zi

Dacă la momentul actual celebrul film "Fifty Shades of Grey" face furori în toate colţurile lumii, în urmă cu 25 de ani, idealul de poveste de iubire era, fără nicio îndoială filmul "Pretty Women", în care protagonişti erau Julia Roberts şi Richard Gere.

Dacă la momentul actual celebrul film "Fifty Shades of Grey" face furori în toate colţurile lumii, în urmă cu 25 de ani, idealul de poveste de iubire era, fără nicio îndoială filmul "Pretty Women", în care protagonişti erau Julia Roberts şi Richard Gere.

Ea, o prostituată needucată, el, bărbat şarmant, cult şi cu de succes. În ciuda acestor diferenţe, cei doi se îndrăgostesc nebuneşte, iar povestea lor de iubire a făcut furori în lume şi a adus milioane de dolari. Acum, la 25 de ani, de la marea lansare, reprezentanţii hotelului Beverly Wildshire, locul în care cei doi şi-au consumat iubirea, oferă un pachet inedit.

"Pretty Woman for a day" este o campanie inedită, organizată pentru aniversarea a 25 de ani de la lansarea filmului, prin care oricine se poate simţi, pentru o zi, Julia Roberts. Astfel, pentru 100.000 de dolari, persoanele care vor opta pentru acest pachet se vor bucura de o cină în apartamentul prezidenţial, în care Julia (Vivian) şi Richard ( Edward) au filmat cele mai romantice moment, trei ore de shopping în magazinele Rodeo Drive sau o plimbare cu un Rolls-Royce până la Greystone Mansion, unde protagoniştii peliculei au făcut picnic şi au participat la un event cu lumea bună din Los Angeles.

De asemenea, clientele acestei oferte exculsiviste vor putea degusta şi celebrul cocktail 'She's not my nice', creat special pentru această ocazie.

Pretty Woman este o comedie romantică, ce a devenit un simbol al poveştilor de dragoste cinematografice. Edward Lewis, un bărbat bogat care nu-şi mai poate dori nimic de la viaţă, întâlneşte întâmplător o femeie de moravuri uşoare, de care se îndrăgosteşte. Tânăra învaţă alături de el cum să se îmbrace, cum să mănânce elegant şi cât de frumoasă este muzica de operă.

Sursa: elmundo.es

„România este aproape, va fi un cutremur de peste 7 GRADE Richter”! Previziunile seismologilor sunt înfricoșătoare!... Alexandra Stan, apariţie EXPLOZIVĂĂĂ! Uite cum s-a pozat celebra cântăreaţă! E incredibil de sexy...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri