Antena Căutare

FOTO: Toţi medicii au izbucnit în lacrimi! Bolnavă de CANCER, a avut o ultimă dorinţă! A MURIT la câteva minute după ce şi-a îndeplinit-o

Mai avea puţin de trăit şi, cu ultimele puteri, le-a şoptit medicilor că mai vrea să facă un singur lucru înainte să plece pe lumea cealaltă.

Mai are doar câteva zile de trăit şi, cu ultimele puteri, le-a şoptit medicilor că mai vrea să facă un singur lucru înainte să plece pe lumea cealaltă. Până ca boala s-o răpună la pat, Sheila Marsh era o femeie extrem de activă, îndrăgostită până peste cap de echitaţie.

Pentru asta, i-a rugat pe medicii care aveau grijă de ea să-l aducă la spital pe Bronwnen, calul pe care l-a crescut de mic şi cu care avea o relaţie atât de specială.

Întâlnirea s-a petrecut în faţa spitalului, iar toţi cei care au asistat nu şi-au putut abţine lacrimile. "A fost cel mai emoţionant moment din viaţa mea. Ne-am dat seama pe urmă ce relaţie incredibilă era între ei", a spus una dintre asistente.

La doar câteva minute după această întâlnire, Sheila Marsh s-a stins din viaţă. A plecat împăcată!

FOTO: MAMA asta a ŞOCAT pe toată lumea! Ce a putut să-i facă propriului BEBELUŞ e inimaginabil... Cum poţi să îţi dai seama dacă ai telefonul ascultat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x