Antena Căutare

FOTO+VIDEO: Au prăbușit intenționat un avion de pasageri pentru un experiment! ”A fost o adevărată CATASTROFĂ”

Pe 1 decembrie 1984, după doar nouă minute de la decolare, un Boeing 720 se prăbușește în deșertul din California. Imediat după impact se declansează un incendiu puternic. Planul nu a funcționat chiar așa cum era gândit.

Dar, stați, care plan? NASA și FAA au dorit să testeze un nou aditiv introdus în kerosen, care ar fi trebuit să reducă incendiul în cazul unui potențial accident aviatic, așa că au ridicat de la sol un Boeing 720 pentru ca, mai apoi, să-l izbească de sol.

Aproape o sută de manechine au ocupat locurile destinate pasagerilor pentru a vedea câți sunt afectați de impactul în sine și câți au probleme din cauza focului.

Numai că realitatea de la baza militară din California nu a prea semănat cu testele făcute în laborator. Imediat după prăbușire, aeronava a fost cuprinsă de flăcări, semn că experimentul a fost un eșec total. ”O adevărată catastrofă”, a fost titlul regăsit în dosarele secrete ale vremii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Elisabeta, cea mai importantă regină a lumii, se trage din Sângeorgiu de Pădure, din inima Transilvaniei!! Stră-străbuni... Doamnelor și domnilor, ce Hercule, ce Gladiator! El este bărbatul care a ridicat o blondă de la pământ cu barba lui de M...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x