Antena Căutare

Galerie FOTO: Cele mai tari RĂZBUNĂRI după divorţ! Vezi de ce au fost în stare cei ÎNŞELAŢI

Nimeni nu-şi doreşte să treacă printr-un divorţ! Sau cel puţin nu în momentul în care rosteşte "până când moartea ne va despărţi". Totuşi, există şi situaţii nefericite, iar cei trădaţi aleg tot felul de moduri prin care să se răzbune

Nimeni nu-şi doreşte să treacă printr-un divorţ! Sau cel puţin nu în momentul în care rosteşte "până când moartea ne va despărţi". Totuşi, există şi situaţii nefericite, iar cei trădaţi aleg tot felul de moduri prin care să se răzbune.

Ştim că răzbunarea este arma... celor mai puţin calmi , dar există şi exemple de "revanşe" destul de amuzante. Le-am strâns într-o galerie foto pe care n-ai cum să n-o apreciezi.

Avem tipul care şi-a cumpărat o casă lângă cea a foste soţii pentru a-i arăta un mesaj bărbătesc, facem cunoştinţă nevasta care a ales să plătească pensia alimentară numai în monede, ne distrăm cu bărbatul care luat la propriu "împărţitul pe jumătate" şi a tăiat în două un tractor, iar finalul îi aparţine tipului care a construit o rachetă pentru a lansa în "depărtări" inelul de logodnă.

Eh, dezamăgirile astea.

Distracţia va fi cuvântul zilei pentru Raci! Horoscopul de astăzi, 16 martie, cu Andreea Joiţa... VIDEO: Aşa nu sperie pe nimeni! Cum se antrenează militarii ruşi de RĂZBOI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x