Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Predicție neagră pentru omenire! Geniul din India și Carmen Harra, preziceri similare! Ce urmează să se întâmple în curând!

Adolescentul care a prezis pandemia de coronavirus, vine cu o altă predicție sumbră pentru omenire. O noua criză mondială urmeaza să se întâmple curând. Băiatul a explicat ce se va întămpla, de fapt. O predicție similara a făcut și Carmen Harra, tot pentru perioada imediat următoare.

Abhigya Anand, astrologul indian în vârstă 14 ani care a prezis încă de anul trecut că o boală se va răspândi în întreaga lume, iar China va fi ţara cea mai afectată, a venit cu un nou mesaj care a pus pe gânduri întreaga omenire.

Preziceri sumbre pentru omenire! Copilul-geniu, care a uimit lumea și a prezis coronavirusul, anunță alte catastrofe ce urmează să se întâmple în curând!

Copilul din India spune că ne așteaptă un nou alt pericol şi că omenirea se va confrunta după pandemia de coronavirus cu foametea.

Nou pericol pândește omenirea

Abhigya Anand este cel mai tânăr absolvent al filosofiei hinduse cunoscute sub numele de Vastu Shastra. El a susţinut în 2019 că omenirea se va confrunta cu un mare pericol.

Anand a mai lansat un avertisment și mai dur prin care spune ca omenirea va avea parte de o altă nenorocire, ce se va abate asupra noastră începânt cu luna septembrie a acestui an și care se va încheia, conform predicțiilor lui, în martie 2021.

Carmen Harra, preziceri sumbre pentru omenire! Când se va termina pandemia și ce alte pericole ne așteaptă în anii ce urmează!

Indianul a anunţat și apariția pandemiei de coronavirus. A spus atunci că o boală se va răspândi în întreaga lume începând din noiembrie 2019. Băiatul susţine că pandemia se va încheia pe 5 septembrie, însă, omenirea nu trebuie să se bucure pentru că urmează să se confrunte cu o nouă ameninţare.

Conform predicțiilor sale, foametea va lovi populația globului, iar explicația sa a fost făcuta din punct de vedere astrologic. Conjuncţia dintre Saturn şi Jupiter va fi la baza crizei alimentare cu care omenirea se va confrunta timp de câteva luni.

Abhigya Anand este unul dintre cei mai cunoscuţi astrologi din India, în ciuda vârstei fragede. Până la vârsta de 7 ani, băiatul a vizitat mai multe temple, a studiat sanscrita, iar mai apoi a urmat cursuri de astrologie. Deşi nimeni nu i-a dat şanse, a devenit totuși cel mai tânăr absolvent al filosofiei hinduse cunoscute sub numele de Vastu Shastra.

Carmen Harra continuă să facă avertizări! Ce se va întâmpla în următorii ani! ”Vor fi schimbări peste noapte și în România. Vor fi proteste, veți vedea”

Carmen Harra a făcut preziceri similare

Celebra Carmen Harra a făcut șie a preziceri similare. Asemeni copilului indian, și Carmen Harra susține ca din toamnă vor avea loc schimbări la nivel mondial, amintind de o criza financiara, care ar putea duce la o foamete la nivel global.

Carmen Harra, noi preziceri despre ce se va întâmpla în viitorul apropiat! Parapsihologul a făcut dezvăluiri uluitoare și despre moartea lui Costin Mărculescu!

"Există un colaps economic mondial care va duce la multe schimbări în lume. Din această cauza starea generală este de dezorientare. Nu vreau să par negativă și nu sunt deloc negativă dar sunt foarte realistă în vizionarile mele. Eu vorbesc despre aceste lucruri în prima mea carte, „Karma de fiecare zi”, de acum peste 20 de ani. Vorbesc despre o cădere a sistemelor politice, economice, și despre schimbările la nivel religios."

Recomandari